LA MULTI ANI KING MIRCEA !

Pe 2 septembrie cel mai mare si cel mai traducator King din tara romaneasca a implinit cea mai frumoasa virsta de 30 de ani.Ii urez din inima si din suflet celui mai mare prieten , celui mai mare traducator si celui mai mare om –MIRCEA PRICAJAN- LA MULTI ANI! MULTA SANATATE SI MULTA FERICIRE ALATURI DE LINDA SI LA CIT MAI MULTI COPIII!  VILA DE PIATRA! Distractie maxima alaturi de nasi! Spor la gratar si fripturi!

Vreau sa va povestesc citeva cuvinte despre acest minunat om pe care l-am intilnit face to face la tirgul de carte de anul trecut si care mi-a daruit unul din rarele exemplare din cartea lui -IN UMBRA DEASA A REALITATII– un roman extraordinar in doua volume{de altfel o carte superba (se vede in citeva rinduri influenta lui King,dar hai sa fim cinstiti cui nu-i place?!) si scrisa bine dar cu atitea valente si cu nerv, o recomand oricui care gusta literatura buna si care vrea sa citesca ceva care sa-l tina pe jar asa cum o face si SK}, un om cum rar mi-e dat sa intilnesc si care multumesc lui dumnezeu mi-a devenit prieten, este genul de om cu care te ungi la rana si care este motivat de o sete de viata nemaipomenita. Mircea we love you! inca odata LA MULTI ANI in numele blogului Fan Sf !

MIRCEA YOU ARE THE MAN!  HAPPY BIRTHDAY! SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI! MULTI ANI FERICITI!

Aici „arestat” la tirg.

O pereche superba! Sa fiti fericiti impreuna dragii mei!

Sorry pentru ca nu pot pune poze dar uritii aia de sus de la wordpress mi-au spus ca am epuizat spatiul iar pina imi intra aia 5 gb mai am de asteptat vreo 5 zile ,teoretic :)!

Update:Wordpress-ul si-a revenit, i’m back in bussiness! 🙂

posted by voicunike

You might also like

6 Comments

 1. avatar
  Oliviu Craznic says:

  La multi ani celui care l-a facut pe King sa sune in romana la fel de bine ca in engleza! Felicitari pt toate realizarile, mult succes in continuare Mircea, si suntem mandri si bucurosi ca te cunoastem si ca faci ceea ce faci pt literatura romana! Numai bine in continuare!

 2. avatar
  Flavian Petraru says:

  LA multi ani!
  Automat, cand spun King tradus in romana spun Mircea Pricajan. Felicitari pentru traduceri si la cat mai multe alte carti traduse !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: