Editura Lebăda Neagră – Recomandarea lunii IULIE 2022: „Omul Șoaptă” de Alex North

ALEX NORTH s-a născut la Leeds, unde locuiește în prezent împreună cu soția și fiul său. A studiat filosofia la Universitatea din Leeds și, înainte să devină scriitor, a lucrat în departamentul de sociologie din cadrul aceleiași universități.

Omul Șoaptă, romanul de debut, a fost inspirat de fiul său, pe atunci în vârstă de patru ani, care a menționat într-o zi că îi place să se joace cu o fetiță (care este invizibilă) și că se teme de „băiatul de sub podea”.

Drepturile cinematografice au fost achiziționate de compania AGBO, înființată de frații Anthony și Joe Russo, cunoscuți pentru colaborarea lor cu Marvel, Situație de criză și Studenți part-time. Au regizat Răzbunătorii: Războiul infinituluiRăzbunătorii: Sfârșitul jocului și două filme cu Captain America.

De același autor, la Editura Lebăda Neagră va apărea Prietenul din umbră.

Omul Șoaptă: THRILLER TRADUS ÎN PESTE 30 DE LIMBI

BESTSELLER NEW YORK TIMES

CARTEA ANULUI POTRIVIT GUARDIAN

BESTSELLER SUNDAY TIMES 

Omul Șoaptă: Thriller, 440 pg.

După moartea neașteptată a soției sale, Tom Kennedy crede că un nou început îi va ajuta pe el și pe fiul său, Jake, să se vindece. Un nou început, o casă nouă, un oraș nou. Featherbank. Dar orășelul are un trecut întunecat. Cu 20 de ani în urmă, un criminal în serie a răpit și a ucis cinci localnici. Până când a fost prins în cele din urmă, Frank Carter a fost supranumit „Omul Șoaptă”, deoarece își ademenea victimele șoptindu-le noaptea la fereastră. La scurt timp după ce Tom și Jake se instalează în noua lor casă, un băiat dispare. Dispariția lui e tulburător de asemănătoare cu crimele lui Frank Carter, retrezind vechile zvonuri potrivit cărora acesta ar fi avut un complice. Acum, detectivii Amanda Beck și Pete Willis trebuie să-l găsească pe băiat înainte să fie prea târziu, chiar dacă asta înseamnă că Pete trebuie să-și reviziteze marele dușman la închisoare: Omul Șoaptă. Iar apoi Jake începe să se comporte ciudat. Aude șoapte la fereastră…

„Înfiorător. Cu drepturile cinematografice vândute la Hollywood, Alfred Hitchcock ar fi savurat fiecare clipă înfricoșătoare.” (Daily Mail)

„O tentă înfiorătoare de supranatural, combinată cu o amenințare înspăimântătoare din partea monștrilor cât se poate de umani.” (Sunday Mirror)

„Dacă vă place să fiți terifiați, Omul Șoaptă e perfect pentru voi.” (The New York Times)

„Genial. Va fi pe placul cititorilor lui Thomas Harris și Stephen King.” (Booklist)

https://www.blackswanpublishing.ro/omul-soapta-alex-north.html

Titlu disponibil și în format electronic.

https://www.blackswanpublishing.ro/ebook-omul-soapta-alex-north.html

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *