CRONOLITII: O carte mare si superba!

Sunt tare emotionat si fericit, la prima aparitie a noii colectii de science-fiction EPSILON la editura TREI apare o carte tare draga inimii mele in traducerea multi-talentatului traducator MIHAI DAN PAVELESCU care este totodata si coordonatorul colectiei EPSILON , si cu o coperta excelenta semnata de genialul IONUT BANUTA. Priviti si bucurati-va inimile:

Nu ratati cu nici un chip tirgul de carte Bookfest 2012, sau  sa intrati pe site-ul editurii TREI  pentru a cumpara aceasta minunata carte.Enjoy!

posted by voicunike

You might also like

29 Comments

 1. avatar
  Loredana says:

  MMm, nice, am citit-o deja in engleza, dar probabil o sa o iau si in romana, fie si numai ca sa nu ratez un inceput de colectie.

 2. avatar
  Vero says:

  Era bun un link la site-ul editurii, sau chiar direct la carte, ca să putem afla amănunte (preţ, etc) şi s-o putem comanda cu uşurinţă.

  1. avatar
   fansf says:

   Va fi la momentul potrivit o legatura si posibilitatea de-a comanda cartea, un pic de rabdare,please! 🙂

 3. avatar
  voyager says:

  Nicule, iti amintesc ce ai promis in 2010 pe cititorsf.ro

  Te citez „Poate da domnul sa publice Nemira, Cronolitii.E un vis care daca se realizeaza chiar ca ma imbat de bucurie,trag un chef sa tina trei zile si trei nopti.Si le fac cinste si celor de la Nemira! ”

  Deci, o sa faci un chef de 3 zile la care nu uiti sa ma inviti, ca sa am grija de tine dupa ce te imbeti.

  Si, binenteles, o sa faci cinste celor de la editura … Trei. La targ or sa fie numai 20-25 de persoane din stafful editurii.

  Adica 2 x 25 beri Ursus plus 5 mici de fiecare…. Eu zic ca scapi ieftin.

  Nu stiu ce zici tu, dar eu abia astept sa ne vedem la chef.

  1. avatar
   fansf says:

   Ma tin de promisiune dar din pacate nu a fost la Nemira asa ca la editura Trei scap mai usor. 😀

 4. avatar
  voyager says:

  Da, Loredana, la birou.

  Vezi, Nicule ? Uite cum se strange lumea, unul cate unul, numai prieteni buni.

  Si toti asteptam cheful ala de 3 zile…

 5. avatar
  voyager says:

  Cam greu. E un autor care nu a mai fost publicat de mult si a iesit din circuit. Asa cum au iesit si Horia Tecuceanu sau Haralamb Zinca.

 6. avatar
  Florin Leodor Dănilă says:

  Sincer, nu m-aş fi aşteptat ca un editor să spună despre un autor că „a ieşit din circuit”. Nu ştii niciodată de unde sare iepurele. Şi poate chiar ar trebui să-i reediteze cineva pe autorii aceştia, să vedem cum stăm. Dar nu vreau să mă întind aici, unde altul este subiectul de discuţie.

  1. avatar
   voyager says:

   Pai nu e mai bine sa fim sinceri ? Sa editezi o carte e treaba extrem de costisitoare si sunt putine cartile la care iti recuperezi investitia.

   Nu poti scoate o carte in 1000-1500 de exemplare si apoi sa te uiti la ele luuuung, asteptand sa sara iepurele. Si dupa 2-3 ani sa le vinzi cu 5 lei si dupa alti 2 ani sa le dai ca premii la concursuri pe bloguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *