KING IS ALIVE! 11.22.63

Astazi am avut una din marile bucurii de sefist Am tinut in miini unul din primele exemplare din STEPHEN KING -JFK 11.22.63.

Poti calatori in timp , oare nu te-ar tenta sa schimbi trecutul?  În Dallas s-au auzit trei împuşcături.John Fitzgerald Kennedy a fost asasinat. De atunci istoria a mers pe alt drum. Crezi ca poti salva un om de la moarte, care ar fi putut schimba fata planetei?

Noua aparitie de la standul Nemira va asteapta la tirg!

You might also like

9 Comments

 1. avatar
  Valmon says:

  Mi se pare ingrozitor de scumpa! 94 lei, sau 70 pe site. la fel si Drood, 100 pret intreg 75 lei cu reducere. Noroc ca, totusi, Nemira face reduceri substantiale mai tarziu, pentru cine are rabdare!

 2. avatar
  Valmon says:

  Sa stii ca-l sustin! Dar nu sustin, neaparat si toate editurile care publica sf. 100 de lei mi se pare indecent, mai bine inveti o limba straina si o citesti in original.

  1. avatar
   Nicu says:

   Ti se pare mult 100 lei la o carte de 850 de pagini ? Inseamna ca nu ai vazut seria de autor Hemingway de la Polirom. O carte de 170 de pagini (Batranul si marea) costa 35 de lei si o citesti in cel mult 3 ore.
   11/22/63 mai e si hardcover.

   Am citit 200 de pagini din Fuga Vanatorului si am gasit multe, chiar foarte multe greseli.

 3. avatar
  Flavian Petraru says:

  Din cauza preturilor mari de la noi, in ultimul an mi-am luat cartile care ma intereseaza in limba engleza. Cu o suta de lei imi iau 4 carti plus transport gratuit tocmai din Anglia. Insa daca ar fi sa-mi iau traducerile in romana, prefer sa platesc mai putin pe un paperback, ce-i drept eu nici nu prea ma dau in vant dupa hardcover-uri, decat sa dau cu cel putin 25% mai mult pe varianta hardcover a cartii.
  Ti se pare normal ca dintr-un salar de, sa zicem 900 de lei pe luna, sa-ti iei 9 carti? Mie nu.

 4. avatar
  calin ne bunu' says:

  pretul e unul normal tinand cont ca Nemira trebuie sa plateasca drepturile de autor, traducatorul, redactorul, editorul si pe kennedy pt ca l-a pus pe coperta 😉

 5. avatar
  Valmon says:

  Dat fiind ca vanzarile sunt asa cum sunt, Nemira s-a gandit sa aiba 20% profit (cifra este la nimereala) cand vinde o carte de 100 de lei, decat la o carte de 65 lei (diferenta intre hardcover si paperback – tot la nimereala), bazandu-se pe faptul ca noi, cititorii de SF&F, suntem niste fani inraiti care cumparam oricum, ca niste cititori captivi ce suntem.
  In privinta lui Hemingway, sa ne uitam la calitatea editoriala Polirom (hartie de calitate, redactare aproape perfecta) si la cea Nemira (hartie proasta chiar si la hardcover si greseli de tipar la greu).
  Imi pare rau, dar consider editiile hardcover de la Nemira o practica editoriala lipsita de onestitate. Sa ne gandim la Dansul dragonilor, lasat in aer la editia paperback. E normal ca editurile sa caute profitul, dar macar noi, sa fim constienti de ceea ce fac si sa alegem. Eu aleg nu!

 6. avatar
  calin ne bunu' says:

  tinand cont ca Martin „rupe tot” Nemira aplica principiul „bate fierul cit e cald” si daca sint destui care sustin sf-ul fara sa se uite si la buzunar atunci e ‘eftin 100 [biggrin]

 7. avatar
  Valmon says:

  Au exagerat aici, au pus 4 traducatori la treaba, chiar daca toti patru sunt buni, este imposibil sa nu apara discrepante intre ei. Prea multa disperare, totusi, in Franta, de exemplu, inca nu a aparut tot volumul (ei il publica in 3 parti).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *