DANSUL DRAGONILOR- Carpe Diem!

Later edit: Spre finalul acestui an, Editura Nemira vă așteaptă cu varianta tradusă a cărții ! Aceasta este promisiunea editurii.

Asteptata cu sufletul la gura de mai bine de 6 ani, ani lungi cit doua veacuri iata ca astazi s-a lansat cu surle si trimbite una din cele mai dorite si asteptate carti

GEORGE R.R. MARTIN – DANSUL DRAGONILOR (A DANCE WITH DRAGONS)

Cartea face parte din cea mai magnifica si frumoasa serie fantasy scrisa vreodata A Song of Ice and Fire ,o serie carte are atit de multi fani incit nici nu-i poti cuprinde cu mintea, mai multi decit fanii seriei Harry Potter.

Editura NEMIRA ne pregateste pentru tirgul din toamna traducerea acestui volum la care va  atasez si coperta serie hardcover

Sa-i deie viata lunga lui G. R. R. Martin sa ne scrie si celelalte doua volume din serie si sa nu ne mai tina pe jar asa cum ne-a tinut cu aceasta carte.Ii invidiez pe cei ce pot citi in engleza, daca era dupa mine faceam pe dracu-n patru si aveam cartea inainte de lansare numai ca s-o pot citi, dar nu-i bai, mai este nitel pina-n toamna, acusi acusi trece timpul!

Carpe diem!

You might also like

45 Comments

 1. avatar
  Ion says:

  Ma impacasem cu ideea folosirii copertelor cu ilustratii marca Jim Burns, dar am observat ca Nemira nu le foloseste cum trebuie : de ex. ilustratia de mai sus trebuia utilizata pentru volumul 2 , la fel cum au facut si celelalte edituri care au folosit acest tip de coperte . Pentru volumul 5 nu cred ca artistul a creat inca un desen dedicat .
  Pacat ca aceasta problema trebuie sa stirbeasca din valoarea acestor minunate carti . Va rog mult sa-mi spuneti si mie daca Dansul Dragonilor va mai aparea si in varianta initiala – paperback , stiu ca aveti multe relatii .

 2. avatar
  sergiu says:

  am gasit pe un site ca sunt 7 carti in total in seria asta – si eu am crezut ca sunt doar cinci, s-ar putea sa nu fie asa:
  1. A Game of Thrones
  2.A Clash of Kings
  3.A Storm of Swords
  4.A Feast for Crows
  5.A Dance with Dragons
  6.The Winds of Winter
  7.A Dream of Spring
  i-am trimis unui prieten vestea asta, nu mai stiu site-ul de unde am cules titlurile… dar cine vrea, le poate cauta.

 3. avatar
  d.orin says:

  Da, 7 carti vor fi in total, asa cum le-a gandit Martin.
  Si cum intre 4 si 5 au trecut vreo 6 ani… sper totusi sa le termine el, nu cine stie ce urmasi… imi pare ca are un stil unic de a povesti…

 4. avatar
  cata says:

  stie cineva daca nemira va scoate Dansul Dragonilor sin in format paperback, sa ne putem intregi coletia initiala?

 5. avatar
  TudorTiC says:

  Multumim pentru formatul *pdf si doc. Chiar e asa de greu pentru cei de la Nemira sa lanseze si formatul electronic? Inteleg ca ei trebuie sa-si vanda si cartile tiparite, dar nici macar la primul volum nu au scos varianta electronica.
  Multam fain inca odata.

  1. avatar
   Claudiu says:

   Salut! Ai putea sa le mai uploadezi odata pe un site, ca nu mai merge link-ul de download. Sau sa le trimiti pe mail daca poti, as aprecia foarte mult: claudyu27@yahoo.com. Eu numai ce am terminat Festinul Ciorilor si abia astept sa vad ce au facut Daenerys, Tyrion & Co. Iti multumesc anticipat.

   1. avatar
    TudorTiC says:

    sa vezi ce ai sa astepti dupa ce termini Dansul Dragonilor 🙂
    personal m-am apucat de Jocurile Foamei ( n-am vazut inca filmul) si pare destul de promitatoare.

  1. avatar
   TudorTiC says:

   comentariu editat

   Eu am transformat in format *mobi pt. Kindle fisierul PHP cu ajutorul lui Calibre, numai ca nu mai gasesc in calculator fisierul. macar ai formatele astea : doc, pdf. Bafta si spor la lecturat. Eu deja am terminat cartea si imi ros unghiile in asteptarea urmatorului volum 🙂

 6. avatar
  cristi says:

  stie cineva ceva de the winds of winter sau a dream of spring? era vorba sa fie lansata in martie anul acesta

 7. avatar
  nemiroid says:

  Sa intelegem ca blogul fansf sustine pirateria ? La cate carti moka ati primit de la Nemira, ar trebui un pic de atentie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *