Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
Ce ne pregateste Humanitas ? - Biblioteca lui Liviu

Acum citva timp anuntam cu cea mai mare bucurie in suflet aparitia unei carti care sunt sigur ca dupa lectura ei veti indragi autorul prin textele sclipitoare si pline de pasiune pentru genul sf&f dar si prin faptul ca a impletit cu maiestrie mainstreamul cu sf-ul totul facindu-se la superlativ.

Va invit asadar la lansarea tinarului autor, la tirgul din toamna, ADRIAN BUZDUGAN cu o carte superba- CAPELA EXCOMUNICATILOR


Nu ratati aceasta carte extraordinara dar nici lansarea care va avea loc vineri 19 nov, ora 17 unde va veti putea intilni cu autorul si ii veti putea lua autografe la cald cum s-ar zice.

Nimic nu este mai bun in viata decit o carte buna!

Pentru fanii romanului gothic iata ca dupa atita amar de timp avem parte de ceva bun, iar tirgul mi-se pare un prilej bun de-a achizitiona aceasta carte.

Dracula, mortul viu păstreză chintesenţa şi splendoarea gotică a romanului lui Bram Stoker. O continuare care a meritat să fie aşteptată 112 ani.“ (USA Today)

Au trecut 25 de ani de când Dracula a fost răpus în castelul lui din Transilvania. În acest răstimp, Mina şi Jonathan Harker au avut un fiu, Quincey, care visează o carieră artistică, încurajat de un misterios actor român, doctorul Seward a căzut pradă dependenţei de morfină, Arthur Holmwood a lăsat furia şi resentimentele să-i macine viaţa, iar profesorul Van Helsing a ajuns un bătrân aparent inofensiv. Echilibrul precar al vieţilor lor, marcate de tragediile trecutului, este spulberat atunci când o mână ucigaşă începe să-i vâneze. Să fi înviat Dracula, însetat de răzbunare? Sau o forţă mult mai cumplită ameninţă să cotropească lumea, scufundând-o în întuneric? Străzile sumbre ale Londrei invadate de ceţuri devin scena unei neaşteptate şi sângeroase înfruntări finale.

Personajele celebre create de Bram Stoker îşi continuă cruciada împotriva răului în Dracula, mortul viu. Pornind de la însemnările lui Bram Stoker, aflate în arhiva familiei, Dacre Stoker, stră-strănepotul lui Bram Stoker, şi Ian Holt, scriitor şi scenarist, au creat o continuare a romanului-cult Dracula, în spiritul intenţiilor literare şi în stilul lui Stoker, părintele lui Dracula şi întemeietorul genului horror. La un an de la apariţia sa în 2009, Dracula, mortul viu a fost publicat în peste patruzeci de ţări.

Iar pentru cine nu a cumparat  cartea sau nu a  vizionat filmul recomand inca o carte buna:

Cei care au citit cartea stiu de ce recomand aceasta carte.

posted by voicunike

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *