Bunatati la LEDA! STEAMPUNK-UL LA PUTERE MAXIMĂ

Oare cum ar fi daca nu ar exista aceasta editura extraordinara? va spun eu, naspa tare de tot! LEDA este editura care nu inceteaza sa ne uimeasca si sa ne incinte cu carti de prima clasa si aceste doua carti pe care vi-le voi prezenta ilustreaza cele spuse mai sus.

„ STEAMPUNK-UL LA PUTERE MAXIMĂ:Seria DISPOZITIVE INFERNALE de Cassandra Clare

Volumul I: ÎNGERUL MECANIC

Traducere de Shauki Al-Gareeb

Magia este periculoasă – însă dragostea este şi mai periculoasă! Iubirea –  şi mai ales pasiunea primei iubiri – poate fi cea mai riscantă magie. New York Times bestseller, Wall Street Journal bestseller, Publisher’s Weekly bestseller, Îngerul mecanic este primul volum din seria Dispozitive infernale, pe care fanii celebrei serii Instrumente mortale, publicată deja de editura Leda, o vor… devora, cu siguranţă!

Tessa Gray, o adolescentă de şaisprezece ani, traversează oceanul pentru a-şi găsi fratele. Destinaţia ei este Anglia, în plină epocă victoriană, dar ceva terifiant o aşteaptă în Lumea de Jos a Londrei, unde vampiri, vrăjitori şi alte creaturi supranaturale bântuie străzile iluminate cu gaz. Numai vânătorii de umbre, războinici hotărâţi să scape lumea de demoni, menţin cât de cât ordinea în acest haos. În timp ce misteriosul Magistru, conducătorul Clubului Pandemonium, o vrea numai pentru el, Tessa descoperă că e fascinată, în aceeaşi măsură, de doi prieteni buni, vânători de umbre: James, a cărui frumuseţe fragilă ascunde un secret mortal, şi Will, un aparent „băiat rău”, pe care numai ea reuşeşte să-l înţeleagă.

Nici fanii seriei Instrumente mortale, nici nou-veniţii în lumea vânătorilor de umbre nu vor fi dezamăgiţi. Care e povestea din spatele medalionului sub formă de înger mecanic pe care-l poartă Tessa la gât? Ce mister ascunde trecutul lui Will? Jem va găsi un leac pentru boala demonică pe care a căpătat-o încă din copilărie? Care este de fapt scopul înfricoşătorului Magistru şi al armatei sale de creaturi mecanice? Cum îşi va folosi Tessa în continuare fantastica putere de a lua orice formă doreşte? Care dintre cei doi vânători de umbre, Will sau Jem, va fi alesul inimii Tessei? Răspunsul la toate aceste întrebări îl veţi afla urmărind noua serie a Cassandrei Clare, Dispozitive infernale.

O poveste plină de suspans, o eroină strălucitoare şi o distribuţie cu personaje secundare complexe şi incitante. Fiţi pregătiţi pentru o aventură palpitantă, alertă, sexy!

Date tehnice pentru primul volum: format 15×23 cm., cartonat cu supracopertă, 400 pagini, preţ de listă 44,90 lei

O alta carte ne introduce intr-o lume in care nimic nu este ce pare a fi si doar curajul vietii te poate salva de intuneric.

Şi ziceţi că v-a plăcut ROSE HATHAWAY?

Staţi s-o vedeţi pe DRU!

 

ALTFEL DE ÎNGERI, o serie de Lili  St. Crow

 Volumul 1: ALTFEL DE ÎNGERI

Traducere de Alexandra Muşat

DRU ANDERSON NU SE TEME DE ÎNTUNERIC, DEŞI AR TREBUI.

Dru Anderson călătoreşte prin toată America alături de tatăl ei, vânător de creaturi supranaturale: zombi, vampiri, vârcolaci, poltergeisti… Iar  Dru îl ajută câteodată, dar mult mai puţin decât ar vrea ea. În definitiv, e doar o adolescentă obişnuită, de şaisprezece ani ─ de fapt, nu chiar obişnuită, căci nu toate fetele de şaisprezece ani se pricep să mânuiască o armă şi nici nu ştiu prea multe despre Lumea Reală, lumea creaturilor întunecate. În plus, are ceea ce bunica ei numea „har”.

Când, într-un orăşel cufundat în zăpadă din Dakota de Sud,  tatăl lui Dru încearcă să distrugă un vampir puternic numit Sergej, el este transformat într-un zombi.  După ce îl împiedică pe tatăl ei să o omoare, Dru  îşi dă seama că a devenit următoarea ţintă a creaturilor nopţii şi trebuie să facă orice ca să-şi salveze pielea. Iar dacă vrea să supravieţuiască, trebuie să se bazeze pe ce au învăţat-o tatăl şi bunica ei: să înceapă să aibă încredere în oameni.

Alături de Graves, un coleg de clasă care este muşcat de o fiinţă stranie şi transformat într-un loup-garou (pe jumătate vârcolac),  şi de Christophe, un djamphir (vânător de vampiri, pe jumătate vampir şi el), Dru se angajează într-o luptă pe viaţă şi moarte cu maleficul Sergej.

Altfel de îngeri este primul volum din seria care poartă acelaşi nume, şi aici facem cunoştinţă cu personajele principale. Deşi Graves pare să fie cel preferat de Dru, este clar că amândoi băieţii sunt suficient de atrăgători pentru a promite o anumită tensiune a relaţiilor în volumele viitoare. Iar Dru Anderson este o eroină fascinantă, credibilă, care aduce un suflu proaspăt în literatura de gen, puternică, îndrăzneaţă şi nicidecum perfectă, dură, dar în acelaşi timp vulnerabilă.

 DRU ANDERSON

Nimeni nu îi poate spune ce să facă.

„Întunecată, periculoasă, sexy! Dru Anderson este o nouă eroină dură a cărei poveste o veţi citi dintr-o suflare.” ─ Richelle Mead, autoarea bestsellerului Academia Vampirilor

Date tehnice pentru primul volum: format 13×20 cm, cartonat, 352 pagini, preţ de listă 34,90 lei

Nu imi ramine decit sa urez anticipat lectura cit mai placuta si destinsa.

posted by voicunike

You might also like

10 Comments

 1. avatar
  IONUTZ says:

  Nicule si Oliviule, va anunt ca prima forma (cat de cat multumitoare) a ilustratiei pt proiectul vostru e gata. Astept un mail de la voi cu adresele unde sa v-o trimit si poate ne vedem sambata sa vorbim pe marginea ei.

 2. avatar
  CCAM says:

  Exact asta am gandit imediat ce-am citit prima intrebare si pana sa vad raspunsul tau. Chiar ar fi naspa!

 3. avatar
  teo says:

  Buna ziua, da’ chiar, ce este cu „Noaptea lupului” de Brussolo la Paralela 45? Despre ce carte ar fi vorba? ” Le murmure des loups”, cumva?
  Multumiri

  1. avatar
   voicunike says:

   Nu stiu unde ai gasit asta cu lupul, Teo. Am luat ieri legatura cu cei la editura Paralela 45 si prietenul meu de acolo a plecat asa ca mai am de facut sapaturi.Daca afli ceva da-mi un link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *