Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Editura Crime Scene Press vine la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus 2023 cu evenimente captivante și titluri de top - Biblioteca lui Liviu

Editura Crime Scene Press vine la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus 2023 cu evenimente captivante și titluri de top

Crime Scene Press vine cu o sumedenie de noutăți și evenimente la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus 2023, care se desfășoară în perioada 22-26 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo. De la titluri scrise de autori străini, precum noul volum din seria bestseller Clubul Crimelor de Joi, care a stabilit noi recorduri în Marea Britanie și s-a vândut în milioane de exemplare în toată lumea, până la autori români, editura aduce cărți care îi vor ține cu sufletul la gură pe iubitorii literaturii de suspans.

Vineri, începând cu ora 18, la standul Crime Scene Press, vizitatorii se pot bucura de lansarea romanului Gladius, de Dănuț Ungureanu și Marian Truță, în prezența autorilor. La discuție participă și scriitorii Michael Haulică și Dan Doboș.

Sâmbătă, ora 13.30, are loc lansarea romanului Vizita tinerei doamne, în prezența autorului, George Arion, cel mai iubit autor român de romane polițiste. Discuția din cadrul evenimentului va fi animată și de Ion Bogdan Lefter, critic literar, Adrian Cioroianu, istoric și Tudor Furir, director general Pernod Ricard România.

Noutăți Crime Scene Press la Gaudeamus

Ultimul diavol care trebuie să moară, de Richard Osman (trad. George Arion Jr.), al patrulea volum din seria bestseller Clubul Crimelor de Joicare a stabilit noi recorduri în Marea Britanie și s-a vândut în milioane de exemplare în toată lumea. Joyce, Elizabeth, Ron și Ibrahim, cei patru prieteni octogenari, se confruntă cu cel mai complicat mister de până acum.

Ciudata Sally Diamond, de Liz Nugent (trad. Liviu Szöke) – Pentru Sally Diamond viața începe la 42 de ani, când nu înțelege de ce e așa ciudat că și-a dus tatăl la tomberon după moartea acestuia – doar a fost ultima lui dorință! Treptat, Sally înțelege tot mai multe din lumea înconjurătoare și descoperă un secret îngrozitor. Un roman psihologic tulburător și minunat scris, cu peste 100 000 de exemplare vândute în Marea Britanie și Irlanda.

Vizita tinerei doamne, de George Arion – Un nou volum cu îndrăgitul Andrei Mladin, ziaristul detectiv fără voie care nu-și pierde niciodată umorul. De astă dată, sătul de toate câte i s-au întâmplat, Mladin vrea să se retragă în orașul copilăriei – însă necazurile se țin scai de el și acolo. Iar la București o tânără franțuzoaică încearcă cu disperare să dea de el…

Un motiv bun pentru a muri, de Morgan Audic (trad. Horia Nicola Ursu) – Doi anchetatori împinși de motivații diferite urmăresc un nebun care își marchează loviturile cu o rândunică împăiată. Totul se petrece în umbra unui dublu asasinat comis în 1986, în noaptea când a explodat reactorul de la Cernobîl. Un thriller care te ține cu sufletul la gură, dar și un studiu al relațiilor dintre ruși și ucraineni. Roman răsplătit cu Premiul publicului Livre de poche 2020.

Orașul în flăcări, de Don Winslow (trad. Alexandra Florescu și Iulia Anania) – Două imperii interlope controlează împreună întreaga regiune New England, într-un relativ echilibru. Asta până când între irlandezi și italieni apare o femeie superbă, care declanșează un război ce va însemna asasinate, va rupe o alianță și va mistui orașul. O capodoperă în tradiția unor lucrări precum Nașul, Casino sau Goodfellas.

Mystic River, de Dennis Lehane (trad. Roxana Brînceanu) – O poveste sfâșietoare despre loialitate, prietenie și pierderea inocenței. Trei prieteni din copilărie se regăsesc la maturitate în situații de viață complet diferite. Între ei nu mai domnește decât suspiciunea. Iar totul a pornit de la un renghi pe care li l-a jucat hazardul. Roman ecranizat de Clint Eastwood, cu Sean Penn și Kevin Bacon în rolurile principale.

Călăul lui Gaudí, de Aro Sáinz de la Maza (trad. Georgiana Nuțu) – Primul volum al seriei Milo Malart, un roman hard-boiled în toată puterea cuvântului, cu acțiunea petrecându-se în Barcelona, printre capodoperele lui Antoni Gaudí, cu un protagonist complet nonconformist, dar de un talent indiscutabil. Un thriller captivant și înfricoșător deopotrivă.

Ca în fiecare an, editura vine la Gaudeamus alături de prietenii și partenerii de la Pernod Ricard România. Librarii Crime Scene Press așteaptă vizitatorii târgului la standurile standurile 8-10, cu evenimente captivante și titluri de top, proaspăt ieșite de sub tipar.

***

CRIME SCENE PRESS este sursa numărul 1 de romane mystery & thriller, fiind singura editură din România cu un program dedicat în exclusivitate literaturii de acest gen. Printr-o selecție riguroasă a titlurilor, girată de către George Arion, cel mai apreciat scriitor de suspans din România, editura urmărește promovarea genului în rândul cititorilor. În catalogul editurii regăsim atât autori români cât și străini, clasici, dar și contemporani, scriitori ce reprezintă repere de valoare pentru timpul sau spațiul cultural din care provin. Crime Scene Press aduce cititorilor români o varietate de sub-genuri din sfera mistery&thriller, povești captivante și pline de suspans, care au făcut furori la nivel internațional, precum: thrillere psihologice, politice, legale, sau de spionaj. Fie că ești în căutarea unui roman cu detectivi iscusiți și puzzle-uri de rezolvat, a unei povești pline de tensiune și pericol sau a unui thriller psihologic care te ține în suspans până la final, editura satisface aceste preferințe și oferă cititorilor români lecturi captivante și palpitante.La Crime Scene Press, pasiunea pentru povești captivante și pline de mister se întâlnește cu dorința de a aduce bucurie și emoție cititorilor.

Crime Scene Press online

Website: https://crimescenepress.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/crimescenepress

Instagram: https://www.instagram.com/crimescenepress/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *