CHRONOGATE: PORTILE TIMPULUI

Cu un debut surprinzator ALINA MARIA GRIGORE recidiveaza cu un nou roman fantasy. Plin de verva ca si primul roman de debut „Dincolo de portile timpului”, CHRONOGATE este fascinant si te pune pe ginduri.Iata  si prezentarea cartii

Patru ani mai tarziu, intr-o lume aflata sub insemne ancestrale, unde mintea umana reprezinta cea mai puternica arma, nimic nu este ceea ce pare a fi. Iluzia devine o realitate numai a ei, iar Moartea, amanta tradata de Timp.

Cei morti se pot intoarce din lumea de Dincolo?

Intorsaturi cu totul neasteptate zbuciuma viata lui Karen, facand-o din nou sa se intrebe: Cine sunt si care este scopul meu? Si a venit vremea ca ea sa decida si sa sfarseasca ceea ce a fost inceput cu multi ani in urma.

Pentru a va elucida misterul lasat de aceste rinduri este necesar sa cititi si

O dramă ce probează dincolo de barierele timpului, reperele nepieritoare ale sensibilităţii,altruismului şi înţelepciunii.
Într-o societate asemănătoare cu cea a secolului XIX, elementele moderne contemporane se îmbină armonios cu cele clasice, însa nu în era noastră, ci într-o lume al cărui început este marcat de Apocalipsă.
Totuşi, nimic nu o împiedică pe Katherine Chevalier,să îşi găsească destinul dincolo de porţile timpului.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gn0da6Xxogw?feature=player_embedded&w=640&h=360]

Videoclipul este meserias.Enjoy! Cei care vor fi ageri si printre primii vor primi cartea cu autograful autoarei.Oferta este valabila in limita stocului disponibil pina pe 30 iunie.

Aruncati un ochi si aici si  nu veti regreta: http://www.alinamariagrigore.com/

posted by voicunike

You might also like

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *