LANSARE,MARE LANSARE!FLOAREA DE LOLDILAL

Astept la fel ca multi alti fani si cititori acest volum de foarte mult timp si iata ca in sfirsit avem o carte care in mod sigur va incinta inimile si sufletele noastre de cititori. Cea mai talentata traducatoare si scriitoare ANA VERONICA MIRCEA isi lanseaza volumul de povestiri FLOAREA DE LOLDILAL la editura NEMIRA in colectia NAUTILUS,simbata 2 iunie la tirgul de carte BOOKFEST 2012.

UP DATE: Lansarea carti va avea loc simbata 2 iunie la ora 15 la standul Nemira iar invitatii de onoare vor fi LIVIU RADU si STEFAN GHIDOVEANU.

Sa nu care cumva sa lipsiti de la lansare! Ne intilnim la standul NEMIRA la o ora pe care o voi anunta in curind.Printre invitati se afla personalitati de marca ale sf-ului romanesc care vor tine auditoriul cu sufletul la gura, iar numele lor sunt deocamdata surpriza.NU RATATI ACEST MARE EVENIMENT! Voi fi acolo!

posted by voicunike

You might also like

14 Comments

 1. avatar
  Andu` says:

  Presupun că lansarea o să aibă loc în București. Atât de departe de mine! Marea o așteaptă pe Veronica cu brațele deschise!

 2. avatar
  Nicu says:

  Este sigur. Bookfestul are loc la Bucuresti intre 30 mai si 3 iunie la Romexpo.
  Din nefericire nici eu nu pot sa ajung sambata dar cred ca o sa o cumpar miercuri sau joi.

  Are cineva idee cam ce oferte vor fi ?

   1. avatar
    voicunike says:

    Normal ca vor fi oferte si promotii de acest gen,cele mai mari sut insa duminica in ultima zi si pe ultima suta de metri inainte de inchidere,dar nu la toate editurile.

 3. avatar
  Vero says:

  Mulţumesc pentru anunţ şi pentru vorbele frumoase la adresa mea!
  Şi nu pot să nu mă întreb cum de afli noutăţile atât de repede! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: