Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
In curind la Nemira! - Biblioteca lui Liviu

Este el, este the one, the best and the unique: este intr-un cuvint G.R.R. Martin si vine cu un nou roman, in pregatire la Nemira, nepublicat pina acum la noi.

Fișier:Shadow Twin.jpg

Ce te faci cind esti capturat de extraterestri si au o misiune pentru tine ? si una deloc usoara?! Cum poti sa vinezi un alt om si sa incerci in acelasi  timp sa scapi de cumplitii extraterestrii? Doar RAZBOINICII va va raspunde la intrebari.

Hunter's Run

Urmariti pentru la anul aventurile din aceasta carte scrisa de trei mari corifei ai genului sf&f : G.R.R.Martin, Gardner Dozois si Daniel Abraham, au inceput cu o nuvela in 2005- SHADOW TWIN- si in 2007   cei trei autori rescriu nuvela și o transformă în romanul HUNTER RUN’S.

Partea frumoasa si ascunsa a acestei carti este povestea care sta in spatele ei, inceputa in 1976 de Gardner Dozois povestea(Shadow Twin) sta in sertarele lui GRRM pina in 1981, mai scrie la ea pina in 1982 apoi o paseaza lui Gardner ca sa mai o imbunatateasca, dar se pare ca inspiratia lor se terminase si povestea a ramas in sertar  pina a aparut Daniel Abraham care o termina si apare ca o nuvela de mici dimensiuni in 2004, o revizuiesc toti trei in 2005 iar in 2007 apare in sfirsit romanul dupa aproape treizeci de ani de la punerea lui in foaie.

posted by voicunike

9 comentarii la „In curind la Nemira!

 1. Ce se aude de promisiunile editurii in privinta aparitiei in 2012 a volumului 3 din Epoca Descoperirilor de Stackpole , Hamilton,
  Joe Abercrombie , Hamilton, Wilson..etc etc?Daca incep reeditarea serie Dune si a inca a vreo doua – trei romane de mai mica insemnatate, le asteptam la Pastele cailor.La dezamagirea din 2011 se va adauga o si mai mare tristete in 2012.
  Poate noua editura Voyager aparuta in peisaj sa mai indulceasca putin pilula..dar am vazut ca au in plan ceva cu vrajitori „Dosarele Dresden” sau cam asa ceva dupa care s-a facut un serial plictisitor care s-a terminat inainte sa inceapa.Pai la ce titluri astepta de ani de zile sa apara in Romania si ei vin cu titluri de duzina…Pacat .
  Pe 2012 astept de la dumneavoastra si postari critice si obiective si cat mai putine concursuri ca mi s-a urat de o jumatate de an de concursuri nonstop.Suntem prea saraci pentru a ne permite lucruri ieftine si astept mult mai multa calitate din partea editurilor cat si a blogerilor

 2. Warriors arata cel mai bine in formatul hardcover de la Tor. Sa vedem daca Nemira o sa preia chestia asta, in loc sa scoata antologia in doua volume (si asta s-a intamplat).

  Deocamdata Warriors si Abatia arata foarte bine una langa alta in biblioteca mea 😀

 3. bravo xander, ai pus un mare punct pe I. nemira a fost din acest punct de vedere o mare dezqmagire. serii incepute, lasate apoi de izbeliste… pacat.

 4. Cu siguranta ca la Nemira, lucrurile nu merg perfect, dar sa nu uitam ca este singura editura care publica SF& Fantasy in mod constant si cu o traducere buna. Eu, cel putin, cand vad un SF de la Nemira, stiu, cel putin, ca este bine tradus. Nu cunosc pe nimeni de acolo, si eu sunt frustrat de seriile incomplete (inca?) dar sunt sigur ca ei ar publica continuarile foarte repede daca ar avea bani, adica vanzari, Piata isi spune cuvantul si probabil la noi profitul este mic pentru carti.

 5. Chiar este ceva de capul cartilor sau,iar,ceva asa((gen ” Io`s numaru` 4 ” ,”Agentu` Cormac”(volumul nu mai stiu cat din serie))?
  P.S.O intrebare :Chiar considerati ca era nevoie sa se piarda timp cu hardcover-uirea seriei lui Martin???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *