NEMIRA uimeste din nou!

Dupa reducerile absolut spectaculoase iata ca aceasta minunata editura NEMIRA vine in sprijinul celor impatimiti de lectura si cu timpul pus pe moate cu o OFERTA SENZATIONALA: ABONAMENTE

Iata cum arata oferta:

1.În cadrul abonamentului integral vei avea 50% reducere la orice nouă apariție de la Nemira. Practic, orice carte o primești la jumătate de preț. Trebuie doar să îți iei angajamentul că vrei să achiziționezi toate cărțile apărute pe o perioadă de un an.

2.În cadrul abonamentului la minim trei colecții, vei avea 45% reducere la orice nouă apariție din colecțiile respective. Exemplu: Te abonezi la colecțiile Suspans, Nautilus și Bonton. Vei primi toate cărțile apărute în cadrul lor, pe o perioadă de un an.

3.În cadrul abonamentului la o colecție, vei avea 40% reducere la orice nouă apariție din colecția aleasă. Exemplu: Te abonezi la colecția Nautilus. Vei primi toate cărțile apărute în cadrul acesteia, pe o perioadă de un an.

Pentru mai multe detalii dati click aici. Cum vi-se pare aceasta oferta?

posted by voicunike

You might also like

3 Comments

 1. avatar
  d.orin says:

  Night Shade Books are o oferta de abonament pe viata, care costa 2000 de dolari. In cadrul abonamentului primesti toate cartile aparute, fara alte costuri.

  La un numar mediu de 35 de aparitii (de exemplu atat spun ei ca vor scoate in 2012), si la un pret mediu de 15 dolari per carte, iti scoti banii astia in vreo 4 ani… si apoi tot ce primesti, primesti gratuit… 😀
  Hai sa zicem ca poate dureaza 5 ani, sau 6… tot e bine…

  Dar e ceva si oferta de la Nemira…

 2. avatar
  barabas says:

  Mi se pare ca exista o hiba: daca Nemira reediteaza o gramada de carti in acel an, de ce le-as mai achizitiona odata? Iar din cate obesrv, sunt pusi seriosi pe reeditare, bineinteles hardcover si la preturi foarte mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *