LEDA LA MAXIMUM!

Lume, lume! LEDA va pregatit cele mai mari bunataturi! Iata cu ce vine Leda la tirgul de carte:

Puneţi-vă centura! Aceasta este o cursă care demarează în forţă şi în care se accelerează încă şi mai mult pe parcurs!

BUN VENIT ÎN COŞMARUL NOSTRU. Asta-i povestea mea, povestea familiei mele, însă ar putea fi, la fel de bine, şi povestea ta. Suntem cu toţii băgaţi în chestia asta, crede-mă pe cuvânt… Continuă să citeşti, nu lăsa pe nimeni să te oprească.

Max    

Ei ,cum suna! Suna al naibii de tentant!

Suntem într-o lume care se destramă, stăpânită de foamete şi violenţă.  Bolile distrug populaţia, nu mai există păsări care să zboare, iar norii arată ciudat. Restauraţia, facţiunea politică menită a salva o lume muribundă, dar care, îmbătată de putere, a devenit despotică, domină vieţile şi gândurile tuturor.  Ecosistemul  a fost distrus de abuzurile oamenilor, iar unul dintre rezultate este apariţia unor persoane cu abilităţi ciudate. Printre ele se numără şi Juliette, a cărei atingere e fatală. Nimeni nu ştie de ce e aşa…..

Nu ratati doua carti excelente!

posted by voicunike

You might also like

8 Comments

  1. avatar
    Dan says:

    @voicunike: care criza nene? ai vazut ce e la leda pe site? tot felul de vampiri si vampirite care umbla ziua, varcolaci, scotcolaci si alte asemenea oligofrenii, reeditari peste reeditari. leda a prins trendul asta cu oligofreniile de mai sus si ii trage tare…..de restul ii doare in spit……

  2. avatar
    Dan says:

    @adi sibiu: cica s-ar putea la targul din toamna.am intrebat pe forumul lor. dar e „s-ar putea”. au de terminat oligofrenii ca cele de mai sus si alte asemenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *