Concurs RAO: Tornadele Timpului

Jeanete Winterson are o poveste nitel mai ciudata ca om si scriitor, dar a reusit datorita talentului sa cistige citeva premii foarte apreciate de cititori dar si de critici. Aparuta la noi cu citeva titluri care nu au trecut neobservate si care au facut oarece vilva iata ca RAO a avut inspiratia sa publice acest roman „nebun” de copilaresc si un sf de prima mina. Cartea este un carusel care te poarta prin Tornadele Timpului intr-un ritm ametitor de te face sa dai pagina dupa pagina.Felul in care autoarea combina concepte de fizica cuantica si relativista cu marile sentimente ale umanitatii dar si cu magia, este absolut fascinant.


Timpul a devenit imprevizibil. Tornade de timp ridică autobuze de şcoală şi le trimit cine ştie unde, aduc mamuţi pe malurile Tamisei de azi. Silver locuieşte într-un conac vechi, Tanglewreck, împreună cu tutorele ei lacom. Într-o zi maleficul Abel Darkwater vizitează Tanglewreck în căutarea unui păstrător al timpului care susţine că i-ar fi aparţinut tatălui lui Silver. Acesta dispăruse împreună cu soţia şi cu fiica sa. Silver n-are habar despre ce e vorba, dar Darkwater nu e convins. O închide în casa lui plină de ceasuri aflată la Londra, unde intenţionează să o ţină prizonieră până când îi va spune ce vrea să afle. Fata e salvată de Gabriel, un băiat ciudat dintr-un clan care locuieşte în subteranele Londrei de mai bine de un secol. Împreună, Silver şi Gabriel vor căuta să afle adevărul şi să învingă răul.

Editura Rao impreuna cu blogul Fansf organizeaza un nou concurs care are drept premiu aceasta carte = o adevarata aventura SCI-FI, iar cistigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste femeia rea ,frumoasa si inteligenta din Tanglewreck?

Deadline-ul este vineri orele 24:00.

UP DATE: Cistigatorul concursului prin tragere la sorti, in ordinea numarului de pe tricou 13 este Doru(un numar cu noroc dupa cum se vede).

Nu uitati ca va astept cu raspunsuri si la Top 10.

posted by voicunike

You might also like

33 Comments

  1. avatar
    horade says:

    Femeia rea, dar frumoasa si inteligenta din Tanglewreck, care s-a autointitulat drept om de stiinta si care isi doreste sa controleze timpul intocmai ca si sinistrul alchimist Abel Darkwater, poarta numele de Regalia Mason.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *