Un HARDCOVER de colectie!

In sfirsit Horia a anuntat marea surpriza care este una care incinta inima si sufletul STEAMPUNK: A DOUA REVOLUTIE va fi publicata hardcover in editie limitata.Iata si anuntul:

Steampunk: A doua revoluţie va avea şi o ediţie limitată, hardcover. Tipărită în 50 de exemplare numerotate, în condiţii grafice de excepţie, aceasta va beneficia de o copertă diferită de cea a ediţieitrade şi de o supracopertă aşijderea (ambele create de Vlad-Mihai Botta) şi va conţine, în plus faţă de poveştile din ediţia trade, şi un apendice în care vor fi adunate la un loc contribuţiile autorilor şi editorilor din serialul „The Making of Steampunk.ro”.

Ediţia limitată va fi disponibilă concomitent cu ediţia trade, mai exact din 20 martie, dar nu va  intra în circuitul comercial obişnuit. Dintre cele 50 de exemplare, 15 sînt rezervate celor 10 autori şi celor care au contribuit la realizarea antologiei (editor, redactor, prefaţator, ilustrator, tehnoredactor). 5 exemplare din ediţia limitată vor rămîne la dispoziţia editurii, iar 30 de exemplare vor fi oferite spre vînzare, pe principiul „Primul venit, primul servit!”. Preţul unui exemplar în ediţia limitată va fi de 68 lei / exemplar, aşadar dublu faţă de cel al ediţiei trade.

Comenzile pentru exemplare din ediţia limitată pot fi transmise la adreseleoffice@millenniumpress.rocomenzi@millenniumpress.ro sau horiaursu@gmail.ro şi ele vor fi onorate în ordinea primirii.

Raul s-a extins  iar omenirea este pe cale sa fie inghitita de negurile iadului

Din umbra razbunarea vine sub forma celei mai puternice arme imaginate de om vreodata.Prinsa intre ciocan si nicovala omenirea trebuie sa supravietuiasca.

Probabil una din cartile care pot fi declarate dinainte Cartea Anului: ALCHIMISTUL NEUTRONIC.

Editura LEDA vine cu o carte asteptata si pe care o astept cu nerabdare: REGINELE DRAGON

Ashlee Devere, pe care cititorii au cunoscut-o în primul volum al trilogiei, Gena lui Isis, clarvăzătoare, istoric şi călătoare din secolul al XIX-lea, este solicitată de Frăţia Sangrealului să autentifice un text sumerian găsit pe un şantier arheologic.  Acest text se dovedeşte a proveni dintr-o perioadă anterioară Vechiului Testament, iar povestea despre Geneză pe care o spune este cu totul diferită. Dar, evident, Ashlee doreşte să vadă cu ochii ei locul unde a fost descoperit documentul. Şi de aici începe o aventură uluitoare pentru ea, soţul ei şi fiul lor mai mare, care le va schimba destinul pentru totdeauna…
Tamar, fiica de treisprezece ani a faimoasei lingviste din secolul al XXI-lea Mia Montrose, citeşte pentru prima oară jurnalele lui Ashlee Devere şi în acelaşi timp suferă o transformare uluitor de rapidă a abilităţilor ei psihice şi a înfăţişării fizice, total neaşteptată pentru ea, dar prevestită de alţii. În destinul ei se deschide o cale nouă, graţie lui Kali, o puternică zeiţă şi una dintre păstrătoarele cheii pierdute a porţii care face legătura dintre lumea noastră şi cea următoare – căci destinul lui Tamar este să determine soarta întregii lumi.
De la Piramidele din Egipt la legendarele Săli din Amenti, de la miturile viitorului la ştiinţele antice, de la sacru la profan – cursa pentru dezlegarea misterelor liniei de sânge a Graalului lansează o provocare înseşi naturii zeilor…

De la RAO vine o carte fantasy care cred ca va fi foarte interesanta.Iata o lista scurta cu premiile cartii

Winner of the Mythopoeic Fantasy Award for Children’s Literature.
Winner of the SIBA Book Award in the YA category.
Shortlisted for the ALA’s William C. Morris Award.
A finalist for the Andre Norton Award for Young Adult Science Fiction and Fantasy (the SFWA’s award for YA given concurrently with the Nebulas).
An Indies Choice Book Award Honor Book in the category of Best Indie Young Adult Buzz Book.
Katsa putea să ucidă un om cu mâinile goale de când avea opt ani – ea e o Înzestrată, unul dintre puţinii oameni din lumea ei născuţi cu un talent extrem, al ei fiind acela de a ucide. Ca nepoată a regelui, ea ar putea duce o viaţă privilegiată, însă din pricina Harului ei, este nevoită să lucreze pentru rege. Când îl întâlneşte pentru prima dată pe prinţul Po, Katsa nu bănuieşte că viaţa ei e pe cale să se schimbe. Nu bănuieşte nici că se va împrieteni cu Po. Şi nu bănuieşte nici că va afla adevărul despre Harul ei… sau adevărul despre înfiorătorul secret care zace ascuns în depărtări… un secret care ar putea distruge toate cele şapte regate doar  prin cuvinte.
Suna bine nu-i asa?
posted by nicu

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *