Gaudeamus 2010-Recolta de toamna

Am fost, am vazut, am cunoscut, am cumparat, am primit! Iata rezultatul:

Astea sunt toate: pe majoritatea le-am cumparat la pret de chilipir, pe altele le-am primit (le multumesc inca o data pe aceasta cale Ursului din Coltu’ Hartii, lui Nicu, lui Bebe si lui Jen) si sper sa ma descurc cu ele in urmatoarele luni!

Posted by Liviu

You might also like

23 Comments

 1. avatar
  I.Cosmin says:

  Pofta la citit si apropo: Cartile mai vechi reprezinta cele primite, sau e vreun anticariat p-acolo?(intreb pentru ca ,la Bookfestul din 2010 am cautat acest lucru si nu am gasit nici anticariat si nici carti mai vechi).

  1. avatar
   Liviu2all says:

   @Oliviu: sunt ale mele, Liviu, treimea Jr. a FanSF!
   @I.Cosmin: cele vechi (ultima poza) sunt de la Bebe, Nicu si Jen.

 2. avatar
  kyodnb says:

  ma gindeam eu ca Bebe si Nicu nu aveau cum sa aiba lipsa unele din cartile de mai sus :D..si era chiar de mirare cum de si-ar fi luat Nicu, Velocity :D…Cook si SCalzi sunt mai groase decat ma asteptam… per ansamblu o „captura” excelenta 😉

 3. avatar
  Liviu2all says:

  Am dat comanda de biblioteca noua si saptamana asta e gata! Din pacate!!!!! mai am si la Braila vreo 800 de carti si mansarda nu e gata inca!

   1. avatar
    Oana says:

    Mie bibliotecile de la Ikea mi se par grozave, daca esti din Bucuresti. Au si tot soiul de rafturi si polite interesante.Tot in minunata capitala sunt depozite de mobila. Stiu unul pe Bd. Timisoara pe la nr. 50-60, unde preturile sunt mici si ai posibilitatea de a comanda la dimensiunile dorite.

   1. avatar
    Liviu2all says:

    Eu o fac pe comanda la un vecin: a venit, a masurat, eu i-am indicatii asupra designului, asupra dimensiunilor fiecarui raft, am facut-o cu sifonier intr-o parte, cu dulapuri de 65 de cm jos, cu 2 corpuri de cate 1 metru latime si 1,35 m inaltime deasupra dulapurilor.
    Mobila e din pal, culoarea e ciresh Balaton, pretul final nu-l stiu inca (cred ca va fi 1200-1300 de lei)

 4. avatar
  endymion says:

  foarte tare:)…dar remake de connie willis cand a aparut? sau au reinviat cei de la pygmalion?…ceea ce nu ar fi rau deloc:)

  1. avatar
   Liviu2all says:

   Din pacate editura Pygmalion n-a inviat (aveau planuri foarte mari-Cyteen, The Wanderer, Dreamsnake, Dorsai, Station of the Tide, Barrayar, Vor’s Game etc.).
   Cartea a aparut in 1994, fiind tradusa de Mihai-Dan Pavelescu in romana in 2005, fiind ultima aparitie a editurii.

 5. avatar
  oliviu craznic says:

  cum, liviu, nu e clar? esti la fel de impatimit ca el! am luat si primit si eu o gramada (multumiri voicunike, horia, ciprian, daniel penescu, florin pitea…), dar nu cat tine! lectura placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: