Ziua 2 la tirg

Dupa o noapte in care somnul a fost cam lipsa, dimineata eu si cu Bebe am plecat pe campul unde se sadeste munca iar Liviu,  mai lenes,  a mai adastat o tara in pat ca asa-i sta bine unui om care este boier,  si-apoi,  impreuna cu Horia, au decolat spre tirg. Amanuntele despre ce s-a intimplat in cursul zilei cred ca le va scrie Liviu, eu ajungind la tirg de abia in jurul orei 5, cind am reusit sa scap de la munca. In cele citeva ore am reusit sa ma intilnesc cu Bogdan Bucheru, care a revenit in tara , cu simpaticul si vesnicul om zimbitor Dodo Nita, dar am si reusit sa ii revad pe ceilalti prieteni. Of! era sa uit, am revazut-o si pe simpatica Monica Ramirez, care scrie excelent romane politiste si merita de urmarit in viitor.

Simbata la ora 14:30 avem lansare mare la MILLENNIUM BOOKS,  iar extragerea pentru E-READER va fi duminica, in ultima zi de tirg.

Rog pe aceasta cale pe cei doi clienti (de fapt primii) care au venit miercuri la stand in primele doua ore,  sa vina si sa profite de sansa lor, e foarte simplu:  completeaza un biletel  care va fi pus in urna alaturi de ceilalti participanti.

Desi tirgul asta a fiost sarac in sefeuri, iata ca din decembrie rasare soarele si pe strada noastra, iar din ianuarie cred ca lucrurile vor intra pe un fagas normal, cind vom astepta Drood si Anathem, plus alte citeva surprize.

Cu alte informatii voi reveni intre timp, pentru ca lucrurile bune pe cale sa ni se intimple nu se opresc aici. Plec la somn ca sunt rupt de oboseala,  see ya!

VESTE MARE: Din ianuarie va fi si varianta paperback la DANSUL DRAGONILOR.

Update: Astazi am avut deosebita placere sa port o discutie amicala impreuna cu Liviu cu vestitul carcotas Mihai Gainusa,  dar si sa port o conversatie amiabila cu sotia scriitorului O.G. Popa.

posted by voicunike

You might also like

Comments

  1. avatar
    crocodilu says:

    Bine ca nu te-a prins chiar O.G. Popa ca nu mai scapai de la stand. Are un stil de nu se mai opreste….
    Povesteste totusi frumos, asa ca mi-a fost mila sa ma apuc sa-i critic cartea (buna de altfel) de care e atat de mandru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: