Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
La multi ani Cristian! - Biblioteca lui Liviu

My big mistake! Am fost ocupat cu jobul si cu multe alte evenimente si am uitat dar nu cu totul de ziua bunului nostru prieten, unul dintre cei mai buni promotori SF,cel mai bun MC si unul dintre cei mai meseriasi blogeri Cristian Tamas. Nascut pe 23 iulie Cristian a aniversat implinirea a 51 de ani,ii urez din inima si din suflet  LA MULTI ANI !


Poza de la Bookfest 2010.

Alaturi de prieteni la tirgul de carte Gaudeaumus 2009!

Va invit asadar maine la cenaclu sa ii urati in corpore Multi ani traiasca! La multi ani! si tot ce isi doreste in viata sa i-se indeplineasca! La multi ani Cristiane!

Sa-ti dea dumnezeu multa sanatate si putere de munca in propasirea sefeului romanesc iar eforturile tale sa fie rasplatite cu prinos. Incinta-ne cu postarile tale de pe Cultural SF Learnings asa cum numai tu stii sa-o faci ! Distractie maxima si spor la gratar cu prietenii si cu cei dragi!

Scuzele mele ca aceasta urare vine atit de tirziu dar mai bine mai tirziu decit niciodata!

LA MULTI ANI CRISTIAN!

posted by voicunike

3 comentarii la „La multi ani Cristian!

  1. La multi ani si din partea mea.

    In alta ordine de idei, d-nule Nicu, cum pot lua legatura cu dvs ? Dat fiind ca aveti email-ul meu de aici, cand aveti timp, dati-mi un semn scurt.
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *