Si-am fost acolo!

Gaudeamus:    Ziua 1

Dupa o  trezire matinala  un chat si o cafea impreuna cu generalul iata-ma plecind la drum spre Bucuresti pe o ploaie puternica care a tinut doar pina la Urziceni acolo unde autobuzul a facut o halta-pauza de unde a si luat un cird de nationalitati conlocuitoare foarte galagioase de care am scapat mai tirziu pe parcurs.

In sfirsit am ajuns la Bucuresti la Bebe unde am lasat efectele personale dar in schimb am incarcat o geanta full de carti pentru citiva prieteni  foarte dragi si iata-ma  dupa atita timp iar in celebra masina 282.Dupa un mars sustinut am ajuns in sfirsit la stand unde l-am imbratisat de revedere pe marele Urs  si ne-am apucat sa amenajam standul bai! si-a iesit asa de misto cum numai la MILLENNIUM BOOKS poti gasi! Ce mai dupa ce a adus si roll-up-urile a iesit bestial.Sunt suparat ca nu stiu ce are aparatul meu de poze si nu am cum pune nici o poza,ghinion de nesansa!

Aah! sa nu uit : sa moara dujmanii da necaz ca avem POS(adica d’ala care citeste cardurile bre!) si casa de marcat adica d-aia care face neste biletele cu oarece cifre pa ele!

In principiu a fost o seara buna in care au fost multi vizitatori dar si multe reintilniri cu prietenii, totul incheindu-se cu o cina regala la Giotto stropita cu oaresce bere si vin.Singurul meu regret este ca prea a trecut timpul asta cam repede, dar nu-i nimic recuperam astazi cind incep lansarile si la standul MILLENNIUM BOOKS va fi blogul FANSF reunit.

Va asteptam cu carti bune dar si cu reduceri atractive, nu ezitati sa ne vizitati!

posted by voicunike

You might also like

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: