Special pentru Costel

Desi este cu intirziere ii uram din suflet prietenului nostru bun COSTEL RANGU un calduros LA MULTI ANI! El este omul care aduce cartea aproape de inimile noastre ,cel care trudeste nestiut, sa ne trimita cartile de la NEMIRA pe care cu frenezie le comandam( si le citim) iar in momentul in care curierul sau postasul bate la usa si ne da vestea cea mare,a venit cartea atit de mult asteptata si dorita! ziua devine un teanc de fericire. Celebrarea a fost pe 21 martie si sper ca distractia a fost pe masura. Din nefericire avem prin Cititor sf doar o singura poza ,si asta „furata” anul trecut la Bookfest 2009

Costel este cel din stinga avind tricoul cu Pistolarul,bineinteles de la Nemira!

La multi ani Costel si sa ne trimiti intotdeauna cartile cit mai repede cu putinta!

Happy Birthday!

You might also like

7 Comments

 1. avatar
  Costel Rangu says:

  Am ramas fara cuvinte la citirea acestui mesaj… Multumesc din suflet pentru urarile de bine, frumoase si sincere transmise. Niciodata nu este prea tarziu pentru a transmite cea mai frumoasa urare: „La Multi ani”.
  Multumesc si pentru apreciere. Intotdeauna am incercat sa fac tot posibilul pentru ca iubitorii de literatura sa primeasca cu promptitudine cartile comandate.
  Am avut parte de un week-end minunat, am fost inconjurat numai de prieteni alaturi de care am sarbatorit 25 de primaveri.
  Ramaneti aproape de Nemira si promit ca nu va voi dezamagi niciodata!

 2. avatar
  Flavian Petraru says:

  COSTEL RANGU, deci el e omul care imi schimba statusul comenzii de la [asteapta procesare] la [onorata]. Acest lucru imi face ziua mai buna, sa nu mai spun cat de fericit sunt in ziua in care ridic pachetul de la Posta si simt cartile in mana. Numai bine dom’le!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: