LA MULTI ANI FLORIN!

Astazi,26 martie,  este o zi speciala,este ziua unui prieten extraordinar si  aniversarea unui om foarte exceptional,carismastic si plin de fervoarea vietii.

La celebrarea unei jumatati de secol ii urez din suflet si inima LA MUL TI ANI!

De vocatie scriitor cu o mina de maestru si profesionist ca medic,sau invers pentru ca este acelasi lucru,Sebastian A.Corn  despre el este vorba, s-a afirmat ca o voce unica in SF-eul romanesc reusind sa sparga granitele mainstreamului si sa unifice cele doua genuri lucru aproape imposibil,si sa ne incinte ochiul si inima cu scrierile lui.

A  debutat pe scena literaturii cu un roman absolut surprinzator aflat intre granitele literaturii sf si mainstream „Sa Ma Tai Cu Taisul Bisturiului Tau,Scrise Josephine”,un roman care trebuie neaparat citit. A „recidivat”  apoi si cu alte romane care au fost un deliciu pentru noi ca fani sf:

1.Aquarius-un roman ucronic si plin de savoare

2.2484 Quirinal Ave-o utopie care ar fi trebuit sa fie reala, un steampunk superb!

3.Cel Mai Inalt Turn Din  Baabylon-un roman mai mult decit recomandat ,realitatea virtuala se intretaie cu viata reala iar amestecul este coplesitor

4.Dune.Cartea Brundurilor-sub pseudonimul Patrick Herbert-cu putina prelucrare ar fi fost altfel, dealtfel este un roman bun

5.Imperiul Marelui Graaal-din surse neoficiale se pare ca ne vom bucura de o continuare.Un roman senzational care te tine cu sufletul la gura.

6.Vindecatorul-epopeea lui Krog,o carte care merita citita !

7.Adrenergic!- carte aparuta la editura MillenniumPress,editor fiind nimeni altul decit Horia Nicola Ursu care ne-a fagaduit pe viitor si alte carti scrise de acelasi mare om si scriitor SEBASTIAN A.CORN alias Florin Chirculescu.

Scriitor prolific si-a imprastiat multe nuvele si povestiri in paginile revistelor de gen -almanah Anticipatia, CPSFA ,revista Nautilus,Jurnalul SF etc.-povesti care impresioneaza prin forta si vitalitatea lor.Membru marcant al comunitatii sf si-a pus amprenta inconfundabila si in nou infiintata Societatea Romana de Science-Fiction si Fantasy unde activeaza de mai bine de un an de zile ca vicepresedinte al societatii.Alaturi de Danut Ungureanu la decernarea premiilor SRSFF.

LA MULTI ANI FLORIN! Multa sanatate si putere de munca si sa fii vesnic verde si ferice! Spor la gratar! Si sa fie distractie maxima!

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: