Pistolarul si Heechee

Asa cum va povesteam in postarea vacanta ,am luat cu mine la munte doua carti Pistolarul si Dincolo de orizontul albastru,in speranta ca voi putea citi in atmosfera relaxata si plina de frumusete a muntelui.Nu a fost sa fie asa dar vreau sa spun ca am facut putina reclama(chiar foarte multa) cartii Pistolarul,adevarul este ca are o coperta extraordinara,sau cum zicea cineva-marfa!-,si arata bestial iar ca pret toata lumea a spus ca merita fiecare banut.Cert este faptul ca toata lumea il apreciaza pe King,e popular si place indiferent de virsta si natie.Ajuns acasa efectiv am devorat cartea dupa ce citisem introducerea si prefata,nu stiu cum naiba face S.K. dar are o scriere hipnotica si nu te lasa sa lasi cartea din mina,chiar cind crezi ca ai pus mina pe fir iti suceste in asa hal actiunea de te lasa cu gura cascata.Citind aventurile lui Roland am inteles la sfirsitul cartii ca acest volum nu a fost decit aperitivul unui ospat grandios,doar anticamera unui castel urias si minunat ,care iti face cunostinta cu lumea dura si bizara a lui Roland si motivatiile personale care il conduc intr-o aventura de neinchipuit.
Cititi si nu veti regreta ,e poarta spre o alta lume marca Stephen King!
Dupa ce am terminat de citit Pistolarul ,m-am apucat de citit Dincolo de orizontul albastru,asta dupa ce lecturasem a treia oara in atitia ani Poarta. Aici fac o pauza pentru ca stiam ca volumul trei din serie era deja pe drum intilnire cu Heechee(primisem confirmarea prin mail ca a fost expediata cartea) si tocmai de aceea vroiam sa citesc aceasta serie.
Va pot spune cu mina pe inima ca merita sa citesti aceasta serie, dupa lecturarea celor trei carti,in curind va fi si Analele Heechee iar satisfactia va fi garantata! Nu vreau sa fac vreo recenzie ci doar sa va spun ca surprizele se tin lant si ca atunci cind crezi ca ai ghicit pasul urmator ceva vine si-ti rastoarna toate teoriile,asta este Pohl!
Va doresc lectura placuta! si vacanta placuta!
Posted by Nicu

You might also like

4 Comments

 1. avatar
  feeria says:

  Mersi, Nicu, pentru ca mi-ai adus aminte de seria heechee. 😀 Simteam eu o neliniste si nu intelegeam care-i treaba. A aparut de doua luni volumul trei si eu inca nu l-am citit.

 2. avatar
  voicunike says:

  Ca actiune volumul trei este mult mai interesant plus ca sunt citeva rasturnari de situatie care pregatesc intr-un fel terenul pentru volumul patru care se anunta tare,tare interesant.Misterele devin tot mai complexe iar aparitia Heechee adinceste si mai mult enigmele.Spor la lectura Feeria!

 3. avatar
  Marius says:

  Daca sti, raspunde-mi si mie la o treba: a aparut volumul „Analele heechee”? Ca pe wiki zice ca a aparut din 1987….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *