Recolta de toamna

Buna dragii mei! Dupa o lunga perioada de timp in care din motive personale am pastrat tacerea  iata ca revin cu ultimele noutati din lumea sefeului si a cartilor, asadar fratilor se anunta un tirg incendiar si cu multe carti bune! Nemira vine cu o lovitura de proportii mari cu un autor devenit deja o legenda in viata si care inca ne tine cu sufletul la gura cu continuarea seriei ASOIAF, nimeni altcineva decit G.R.R.Martin cu o carte care sunt sigur ca va va incinta pina peste poate-Dying Light-o carte situata undeva alaturi de celebra DUNE pe scara de valori sefiste.

La editura Trei dupa incintarea produsa la aparitia lui Varley cu Mileniu si Palma cu Harta Cerului astept cu cel mai mare interes asii din mineca lui Mihai Dan Pavelescu pregatiti pentru tirgul de carte care se se tine peste 20 de zile si care se anunta foarte placut pentru noi sefistii. Leda pregateste in bucataria ei numai bunataturi asa cum ne-a obisnuit pina acum iar piatra de hotar o reprezinta James Patterson si Anna Carey, si se anunta pentru viitor si ceva surprize pentru hard sefisti  asa ca doamne ajuta! sa fie carti cu duiumul.

Cea mai tare veste este la ca la tirg se va lansa noul ALMANAH ANTICIPATIA 2013, almanahul care a lasat multe urme adinci in subconstientul nostru si care pentru unii dintre noi a insemnat o piatra de hotar in viata,almanahul care a schimbat vieti si destine deci nu imi ramine decit sa-i urez sa-i deie domnul viata lunga si prospera.Cit despre Millennium Books ce pot spune decit ca vine cu trei aparitii beton-Galileo 5, Scornelile Moshului SF si romanul super marfa al Narcisei Stoica, un debut mai mult decit promitator,veti fi uimiti de acest roman senzational,parol de onor!

De la Voyager Premium Books astept inca vestitul Leviathan Wakes si ca lucrurile sa fie si mai bune nu ar strica un Butcher si un Abraham, basca si vreo surpriza pe acolo-sa.De la Rao avem volumul 2 din seria Ticalosii gentilomi- Piratii Marilor Rosii si o distopie apocaliptica -Racnetul o carte interesanta pentru cei care iubesc data de 21.12.12. si nu numai.Astept totusi la tirg surpriza Alexandria odata cu prezenta ei in corpore la standul Millennium Books. Hai sa fie fericire pentru toti si vreme frumoasa,eu unul m-am saturat pina peste cap de ploaie, mi-e dor de un cer senin cu soare si fara nori la orizont,si dupa cumspun mon amies francaise-Jariv,jariv,jariv tut suit! Ne intilnim la tirg! A relatat de la malul Marii Nordului fanul sf de serviciu

voicunike

You might also like

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *