The return of Fansf no.1

Buna dragii mei! Nu, nu v-am uitat si mi-e dor de voi si de carti scrise in limba romana, aici in Belgia unde sunt acum desi este raiul cartilor din pacate sunt putine in engleza ,marea majoritate fiind in franceza limba pe care a trebuit sa-o reinvat si sa-mi aduc aminte de notiuni de acum aproape trei decenii, oare imi spune si mie cineva de ce am chiulit de la orele de franceza sa joc fotbal,sa ma balacesc in girla sau sa umblu creanga? Deh! incurcate sunt caile vietii si niciodata sa nu spui niciodata! Dar sa revenim la oile noastre si sper ca pina la tirgul de carte din toamna sa ma intorc acasa si sa facem impreuna un Gaudeamus cum nu a mai fost cu multe carti noi scrise de autori unul si unul si toate bineinteles SF&F.

Da, ma voi intoarce si imi cer scuze ca nu am rupt tacerea pina acum dar stilul de viata de aici si programul de abia te lasa sa respiri asa ca fiti si voi intelegatori . Multumiri Anei Nicolau ca nu m-a uitat, lui Liviu,Daniel si Bebe ca m-au sunat si colectivului de la revista Galileo -Mike si Horia pentru informatiile din fandom actualizate la zi.

Ma voi intoarce curind si sper ca primirea va fi una demna de cel mai infocat fan si cititor sf , adica multe carti bune sf&f dar si surprizele promise devenite realitate.

Va pup pe toti si sa ne vedem cit mai curind! Salutari calde din cea mai ploioasa tara din Europa!

posted by voicunike  fanul sf no.1

You might also like

18 Comments

 1. avatar
  Catalin Maria says:

  Salutari si ma bucur ca totul este in regula.
  Te asteptam „doar” cu drag, carti noi SF/F sunt mult prea putine pentru o primire asa cum se cuvine a fanului sf no.1.
  Numai bine.

 2. avatar
  sandybook says:

  AMIN! Doamne, fanule SF, dar chiar am crezut ca te-a rapit vreun OZN de nu ai mai dat niciun semn de viata! Disparitia ta a fost atat de brusca si neasteptata, incat n-am stiut cum s-o interpretez si chiar ti-am simtit lipsa. Ma bucur sa aud ca esti bine, sanatos si ca te vei intoarce in mediul virtual, dar si in tarisoara noastra cea plina de posibilitati, dar mai ales de probabilitati. Abia te-asteptam! 😀

 3. avatar
  jeje says:

  Haide bre, ne-ai lasat asa fara informatii din culise. Nu mai stim ce scoate Nemira, nici ce apare in colectia Epsilon… Se poate? 🙂

 4. avatar
  doru says:

  Nu trebuie si ele publicate (cartile de acum 20-40 de ani), care sint foarte bune si nu au aparut pina acum la noi? Cred ca sint zeci de titluri care ar merita sa apara, chiar daca sint „prafuite de ani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: