Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
NEMIRA la 21 de ani - Biblioteca lui Liviu

Desi cu intirziere urez din inima si din suflet LA MULTI ANI si LA CIT MAI MULTE CARTI editurii NEMIRA! Infiintata in 1991 editura Nemira a reusit sa intre definitiv in inimile nostre prin NAUTILUS si SUSPANS dar si prin celelate colectii in care a publicat carti necesare si imperios de citit. Editura noastra de suflet si de inima a reusit performanta sa publice carti care au schimbat vieti si destine.Sa-i uram asadar viata lunga si la cit mai multe carti care sa ne bucure inima si spiritul! Multumesc Nemira ca existi! Fara tine viata ar fi mult mai rea si saraca in cuvinte.Sa celebram aceasta zi importanta cum altfel decit prin lectura,multa lectura- hrana spiritului. NEMIRA PLACEREA LECTURII!

10 comentarii la „NEMIRA la 21 de ani

  1. „De pe surse” am aflat ca fanul sf numarul 1 este in Belgia.

    Nicule, scoate-le belgienilor sefe-ul din cap.

  2. In sfarsit, se misca ceva la Nemira: Vernor Vinge – La Capatul curcubeului. Dupa Bookfest, in afara de Connie Willis, numai reeditari. Poate o sa ne faca toamna mai frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *