Gaudeamus forever!

Ziua 2

Ziua de vineri a insemnat foarte mult pentru blogul FANSF care s-a reunit dupa atita amar de de timp,un trio formidabil.Una din surprizele placute a fost intilnirea cu perechea Adrian Buzdugan un scritor extrem de bun si promitator dar si un om cum rar ti-e dat sa cunosti, dealtfel lansarea cartii CAPELA EXCOMUNICATILOR a fost foarte reusita, Adi reusind un speech foarte misto.

Voi fi scurt , timpul nu-mi mai permite si va voi povesti totul saptamina viitoare, printre altele vineri a fost un prilej de-a intilni prieteni dragi dar si participarea la lansarea cartilor lui LIVIU RADU , omnibusul WALDEMAR si GHICIT DE SEARA -un volum de proza scurta absolut superb care va va incinta pina peste poate!

Ziua 3

Ziua lansarii cartilor MILLENNIUM BOOKS a fost una speciala mai ales ca am lansat romanul lui LIVIU RADU chiar de ziua lui, un cadou frumos cu atit mai mult ca a venit din inima si din suflet, LA MULTI ANI LIVIU!.Tot la standul editurii am lansat si Scalzi volumul doi dar si volumul lui Florin Pitea in care povesteste despre curentul cyberpunk. Printre cei care au vorbit s-a numarat si MIHAI DAN PAVELESCU un om absolut formidabil si cu atita umor si pofta de viata incit nu poti sa nu-l iubesti pe acest om cu o inima atit de mare.Tot ieri a fost si un prilej de intilnire cu multi blogeri si sefisti de toate culorile, printre altii vreau sa-i remarc in mod deosebit pe cei doi Assassini ,o pereche super si supersimpatici.

Serile s-au incheiat cum altfel? la restaurantul devenit celebru Giotto, unde conversatiile au fost stropite din belsug cu voie bune, bere vin si bineinteles mincare.Nea Fane sa nu mai monopolizezi discutiile mai lasa-i si pe altii sa vorbeasca 🙂 😀 !

Veniti astazi la standul MILLENNIUM BOOKS unde va asteptam la un chat si cu carti bune!

Up date-Imi pare rau ca nu pot pune poze dar blestematia aia de aparat foto a gasit de cuvinta sa decedeze taman la tirg, pozele vor veni dupa.

posted by voicunike

You might also like

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: