Semnal editorial 593: „Atacul Titanilor” Omnibus 1 (vol. 1+2), în imprintul Nezumi

Lumea se află sub dominația titanilor, iar ființele umane au devenit hrana lor. Încercând să le facă față, oamenii au construit ziduri uriașe, renunțând la libertate pentru a ține la distanță atacatorii. Dar pacea este doar o iluzie care, în cele din urmă, e spulberată de un titan colosal, capabil să spargă zidurile.

În acea zi nefastă, omenirea începe un război fără speranță împotriva titanilor. În acest timp, un băiat fermecat de necunoscutul de dincolo de ziduri jură să elimine toți titanii și se înrolează în armată alături de prietenii lui. Din păcate, istoria se repetă, iar Eren realizează că a subestimat teroarea provocată de titani și viețile tuturor sunt puse din nou în pericol.

Hajime Isayama: Mangaka, născut în 1986 în prefectura Oita. În 2008, și-a făcut debutul după ce a fost selectat pentru a 81-a ediție a Premiului New Comic acordat de Revista Săptămânală Shōnen. În 2009, „Atacul Titanilor“ a fost serializat în Revista Bessatsu Shōnen. În 2011, a câștigat Premiul Manga Kodansha, ediția a 35-a, la categoria Tineret, pentru aceeași lucrare.

Data apariției 1 sept. 2023
Titlu original Shingeki no kyojin
ISBN 978-606-43-1627-1
Cod bară 9786064316271
Autor Hajime Isayama
Traducător Antonia Ivanciu, Mălina Coşan, Cosmin Tița
Editura Nemira
Imprint NEZUMI
Colecția NEZUMI
Format Paperback
Dimensiuni 128 x 185 mm
Nr. pagini 384
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.3000

You might also like

2 Comments

  1. avatar
    Mogu says:

    Hajime Isayama se arată oarecum surprinzător prin povestea lui Atacul Titanilor. O poveste captivantă și dezlănțuitoare, care ne prezintă cum ființele umane se luptă pentru supraviețuirea lor împotriva unui puternic inamic. Este un concept interesant și provocator și, cu siguranță, pune la încercare forțele armatei umane. Dacă sunteți un cititor impatimit al genului sau un fan al lui Hajime Isayama, această carte nu va dezamăgi!

  2. avatar
    Escorte says:

    Hajime Isayama a creat o lume extraordinara cu caracteristicile sale unice, in care a admirat si a inspirat o multime de cititori. „Atacul Titanilor“ este o poveste senzationala despre curaj si rezistenta umana in fata suprematiei titanilor. Pregateste-te pentru o evadare din realitate si bucura-te de fiecare secunda din aceasta aventura plina de suspans!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: