Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
Începe cea de-a III-a ediție a Festivalului Internațional de Carte pe Litera.ro - Biblioteca lui Liviu

Începe cea de-a III-a ediție a Festivalului Internațional de Carte pe Litera.ro

Publicat pe De Liviu Szoke

În perioada 21-27 august are loc Festivalul Internațional de Carte exclusiv pe Litera.ro. Autori de top, intervievatori avizați, discuții consistente despre ultimele apariții editoriale, liste de lectură, recomandări de cărți premium sunt doar câteva dintre plusurile acestor zile în care celebrăm literatura bună pe litera.ro.

Timp de 7 zile, vă așteptăm să urmăriți LIVE, pe litera.ro și pe pagina de Facebook a Editurii Litera, interviuri în premieră, dezbateri literare și întâlniri mult așteptate cu cei mai cunoscuți scriitori ai momentului.

Deschidem festivalul cu un interviu-eveniment cu Amitav Ghosh, scriitor ale cărui cărți au fost traduse în peste 30 de limbi, realizat de Ioana Bâldea Constantinescu, jurnalist cultural.

Iată programul complet al Festivalului Internațional de Carte, ediția a III-a:

Luni, 21 august, ora 18:00 

Amitav Ghosh, autorul romanului „Insula armelor“, în dialog cu Ioana Bâldea Constantinescu 

Marți, 22 august, ora 18:00 

Despre „Țara zăpezilor“, de Sebastian Faulks, cu Laura Câlțea și Ioana Bâldea Constantinescu 

Miercuri, 23 august, ora 18:00

Fenomenul BookTok. Despre pagini, pixeli și postări, cu cinci fani ai cărților de pe BookTok România 

Joi, 24 august, ora 18:00 

Despre cartea-eveniment „Surrender. 40 de piese, o singură poveste“, de Bono, cu Mihai Dinu și Ioana Bâldea Constantinescu 

Vineri, 25 august, ora 18:00

Vex King, autorul romanului „Mai aproape de iubire“, în dialog cu Justina Bandol 

Sâmbătă, 26 august, ora 18:00

Despre cărțile verii, cu Adriana Moca și Ioana Bâldea Constantinescu

Duminică, 27 august, ora 18:00

Harry Whittaker, coautorul romanului „Cele sapte surori. Atlas. Povestea lui Pa Salt“, în dialog cu Laura Frunză

În cele șapte zile de festival, grație reducerilor generoase, cititorii își vor putea completa biblioteca proprie cu bestsellere din întreaga lume. Pe Litera.ro, cititorii vor găsi cărți la reduceri de până la 70% și vor primi cadou cele două volume ale autorului Abdulrazak Gurnah (Abandon și Paradis), la orice comandă de peste 179 de lei.

Mai mult, cititorii care vor posta o imagine cu lecturile Litera, folosind în descriere cele două hashtaguri ale festivalului: #editura_litera și #festivalul_international_de_carte_litera, pot câștiga un tote bag personalizat.

Vă invităm să petrecem împreună cea de-a III-a ediție de Festival pe toate platformele editurii Litera: site Litera.ro; Facebook Editura Litera; Instagram Editura Litera; TikTok Editura Litera; Youtube Editura Litera; Newsletter Litera.

Despre Editura Litera

Editura Litera are o tradiție de 34 de ani în editarea de carte. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, a editat 9000 de titluri, într-un tiraj total de peste 50 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea catalogului editorial, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *