Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
NEZUMI by Nemira vă așteaptă la Comic Con Iași! - Biblioteca lui Liviu

NEZUMI by Nemira vă așteaptă la Comic Con Iași!

Publicat pe De Liviu Szoke

Atacul titanilor în avanpremieră la Iași

Probabil cea mai cunoscută manga din lume, Atacul titanilor, este prezentată pentru prima oară în România la Comic Con Iași, tradusă direct din japoneză!

La aniversarea de 1 an, NEZUMI by Nemira vine la Comic Con Iași cu două titluri noi, cele care stau la baza fenomenului cultural internațional de manga, îndelung așteptate de comunitatea din România: Atacul titanilor și Minciuna ta din aprilie

Este pentru prima dată când aceste manga sunt prezentate publicului larg, de pe 25 până pe 27 august, în cadrul Comic Con Iași, la standurile Nemira și Cărturești, aflate la parterul Palatului Culturii. Mai mult decât atât – este și pentru prima oară când ele pot fi și achiziționate, un moment cu adevărat special, deoarece ele vor fi disponibile în librării abia de pe 1 septembrie! 

Traduse direct din japoneză de Antonia Ivanciu, Mălina Coşan, Cosmin Tița și Ilinca Licurici, nume cunoscute și apreciate de iubitorii de cultură japoneză din România, aceste două titluri sunt dovada vie a faptului că fenomenul manga este din ce în ce mai puternic la noi în țară. Comunitatea de manga crește văzând cu ochii, iar NEZUMI își propune să o susțină cu toate mijloacele pe care le are la îndemână: titluri de renume internațional în limba română, traduceri fidele, prețuri avantajoase, evenimente pentru comunitatea otaku, povești puternice și eroi memorabili – câte ceva pentru fiecare. Pentru că NEZUMI este oricine vrei să fii azi!  

Atacul titanilor este un adevărat hit manga – cu vânzări de peste 110 milioane de exemplare la nivel mondial, ne va ține cu sufletul la gură într-o lume în care binele și răul se împletesc până nu se mai disting. Deși inițial lumea pare clar divizată între oameni și titani, între ziduri și amenințarea din afara lor, în 33 de volume publicate în format omnibus (2 volume într-unul), vom vedea că, de fapt, nimic nu este ceea ce pare! 

Minciuna ta din aprilie, premiată cu BEST SHŌNEN MANGA, ne sugerează încă din titlu tema principală: oricât ne vom minți pe noi înșine, la un moment dat vom fi nevoiți să ne confruntăm cu adevăratele noastre emoții. O manga pentru cei mici și cei mari deopotrivă, care abordează subiecte ca pierderea celor dragi, regăsirea de sine, bullying-ul și terapia prin artă. 

Scriitorul Marian Coman, editorul imprintului NEZUMI, vă așteaptă la standul Nemira din cadrul Comic Con Iași, în perioada 25-27 august, să vă povestească mai multe despre fiecare univers în parte. Mai mult, tot de la el veți afla ce alte noutăți vor apărea curând în NEZUMI, dar și cum se va continua intriga din Regatele Ruinei, Mireasa Străvechiului Mag sau Lecții de vals. La standul Nemira vă veți întâlni și cu Mikasa Ackerman, alături de care veți avea șansa de a apărea alături pe TikTok și veți putea lua cu voi un exemplar semnat de către unul dintre traducători. Mai multe detalii despre programul evenimentelor de la stand aflați de pe evenimentul publicat pe pagina de Facebook NEZUMI. 

Vă așteptăm cu drag la standul Nemira să celebrăm manga NEZUMI în limba română! Pentru că NEZUMI este oricine vrei să fii azi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *