Semnal editorial 585: John Scalzi – Brigăzile fantomă (Seria RĂZBOIUL BĂTRÂNILOR, partea a II-a), în Armada

Publicat pe De Liviu Szoke

Al doilea volum din seria RAZBOIUL BATRANILOR.

Brigăzile Fantomă sunt Forțele Speciale, parte din Forțele Coloniale de Apărare, un regiment de elită, creat cu ajutorul ADN-ului morților care capătă astfel o nouă viață. Ei sunt transformați în soldații perfecți, trimiși în cele mai dificile misiuni. Sunt tineri, rapizi și puternici și nu au niciun fel de sentimente sau regrete omenești.

Universul este un loc amenințător pentru umanitate și e pe cale să devină și mai periculos. Trei rase de extratereștri cu care umanii au avut de-a face în trecut s-au unit pentru a opri avansul omenirii în spațiu. Charles Boutin, fost cercetător militar în FCA, îi trădează și devine aliatul extratereștrilor.

Jared Dirac este singurul om care poate găsi soluția – un hibrid superuman, creat din ADN-ul lui Boutin. Creierul lui Jared ar trebui să acceseze memoria trădătorului Boutin. Atunci când experimentul eșuează, Jared este trimis să lupte în Brigăzile Fantomă. Iar când amintirile încep să iasă la suprafață, Jared trebuie să ia o decizie care poate schimba viitorul întregii omeniri.

„Voce nouă și deosebită în literatura science-fiction, seria RĂZBOIUL BĂTRÂNILOR este un clasic al genului.“
Robert Charles Wilson

„Meritul lui Scalzi nu este numai acela că a scris o poveste extraordinară, ci și că a revitalizat un subgen literar care părea că nu mai are nimic de spus. RĂZBOIUL BĂTRÂNILOR este, din punctul meu de vedere, cea mai bună serie military science-fiction.“
Marian Coman, redactor-șef Armada

Data apariției 21 aug. 2023
Titlu original The Ghost Brigades
ISBN 978-606-43-1659-2
Cod bară 9786064316592
Autor John Scalzi
Traducător Cristina Ghidoveanu
Editura Nemira
Imprint Armada
Colecția Armada
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 352
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.3000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *