Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
„De-a șoarecele și pisica„ de M.J. Arlidge – o continuare minunată a seriei „Helen Grace” - Biblioteca lui Liviu

„De-a șoarecele și pisica„ de M.J. Arlidge – o continuare minunată a seriei „Helen Grace”

Cel de-al 11-lea volum din seria Helen GraceDe-a șoarecele și pisica de M.J. Arlidge, a fost recent publicat de Editura Trei în colecția Fiction Connection – Crime. Celebrul scriitor britanic îi testează din nou limitele nu mai puțin celebrului său personaj, detectivul-inspector Helen Grace.

M.J. Arlidge țese o tapiserie care-ți îngheață sângele în vine.” – Daily Mail

Un ucigaș tăcut pândește în oraș și atacă oameni care sunt singuri acasă seara, într-un joc de-a șoarecele și pisica letal, care seamănă panică. Detectivul-inspector Helen Grace conduce ancheta, însă este și ea vânată, urmărită pas cu pas de un psihopat nemilos care vrea răzbunare. În căutarea asasinului, Grace începe să creadă că în spatele acestor crime brutale există un adevăr șocant. Însă ce va afla e chiar mai pervers decât ar fi bănuit vreodată…

“Helen Grace e una dintre cele mai remarcabile eroine care au apărut în ultimii ani.” – Jeffery Deaver

De-a șoarecele și pisica este un thriller întunecat, plin de tensiune și evenimente care te fac să nu poți lăsa cartea din mână. Arlidge alege să ne împărtășească mult și din viața personală a lui Helen Grace și din tensiunile vieții sale profesionale, îi arată frica, fragilitatea, nesiguranța, făcând-o mult mai umană.

“O poveste cu suspans și o mulțime de răsturnări de situație.” – It’s All About Books

M.J. Arlidge (n. 1974) lucrează de peste 20 de ani în televiziune, fiind specializat în producții dramatice. A produs și a scris scenarii pentru seriale polițiste de prime time pentru televiziuni britanice, printre care Silent Witness, Undeniable, The Little House și, cel mai recent, Innocent. În prezent, produce filme pentru rețele TV din Marea Britanie și SUA.

De același autor, la Editura Trei au apărut zece romane din seria Helen GraceGhici cine moare primul (declarat cel mai bun roman polițist de debut din Marea Britanie în 2014), Ghici ce-i în cutie, Casa păpușilor, Ghici care-i mincinosul, Băiatul pierdut, De-a v-ați ascunselea, Mă iubește, nu mă iubește, Ghici cine urmează, Ghici cine pândește în pădure și Adevăr sau provocare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *