Storia Books la Bookfest 2019

Este posibil ca imaginea să conţină: text

În perioada 29 mai – 2 iunie, Editura Storia Books vă așteaptă la a XIV-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, în noul pavilion B2 de la Romexpo, la standul A11, unde veți avea ocazia să vă revedeți personajele preferate!

Surprizele nu se opresc aici: v-am pregătit stickere, reduceri de până la 50%, un Fan Art cu regele vostru (malefic) preferat, o listă neconvențională de temeri și o călătorie magică în Londra lui Dickens.

#MeetTheStories ⬇️

„Dragă Evan Hansen”: un roman inovator inspirat de musicalul extraordinar de pe Broadway. O minciună nevinovată duce la adevăruri complicate în această poveste emoționantă și matură despre durere, autenticitate și lupta pentru a aparține, într-o epocă în care conectarea este instantanee și izolarea, profundă.

„Ultimii copii de pe Pământ și Parada Zombi”: al doilea roman din seria „Ultimii copii de pe Pământ”, vândută în peste două milioane de exemplare! În curând: o producție originală Netflix.
„O carte teribil de amuzantă!” (Jeff Kinney)

„Coșarul”: o aventură înduioșătoare, despre darurile eterne ale prieteniei și ale minunilor, povestită cu mult lirism de Jonathan Auxier, unul dintre cei mai talentați povestitori.

„O listă semidefinitvă a celor mai îngrozitoare coșmaruri”: o poveste amuzantă, despre doi outsideri care își înfruntă, rând pe rând, cele mai mai temeri legate de viață și dragoste.

„Nix cel afurisit”: o poveste splendidă a Lenei Coakley, cu minunate ilustrații de Jaime Zollars, care explorează nemuritoarele legături de familie și bucuria de a găsi un cămin în cele mai neașteptate locuri.

„Regele malefic”: continuarea fermecătoare și sângeroasă a romanului „Prințul nemilos”, bestseller New York Times, și a doua carte din seria „Făpturile văzduhului”.

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d