Ultima zi si impresii de dupa tirg

Rapid si cu parere de rau iata ca o venit si ultima zi de tirg, in care fiecare a inceput sa priveasca in trecut, inceput de bilant si calcule.Fata de anii trecuti afluxul de vizitatori a fost mai mic dar cred ca aceasta criza care ne bintuie a jucat rolul unei site , a eliminat pe multi cei care veneau pentru chilipirurile ultimei zile de tirg cind editurile faceau reduceri masive. Lume multa in ultima zi si ultimele lansari, reintilniri cu prieteni dragi si o urma de tristete ca se termina tirgul. Liviu o plecat spre casa lui iar noi am ramas spre seara pentru extragerea tombolei dar si pentru a stringe standul. Felicitari cistigatorului si sper ca sa mai cumpere si carti tiparite nu numai electronice.

In ansamblu tirgul o fost unul bun desi bugetul a cam scirtait pe alocuri, Millennium a iesit cu patru titluri SF noi din care a stralucit cu siguranta Abatia, Nemira a dat lovitura cu Martin cu cele patru bijuterii hardcover , Leda a scos din palarie unul din titlurile care sigur va face multi fani -Divergent si inca vreo trei cu care a tinut stindardul sus, un plus mare l-a avut Paralela 45 care a dat doua carti superbe Melcul… si Noaptea…,  Litera a venit cu 5 carti foarte faine si ultima dar nu chiar  editura All cu meseriasul Sanctus.

Despartiri , promisiuni de revedere dar si speranta ca urmatorul tirg va fi mai bun, cam asta a fost nota de final. Bineinteles ca ultima seara s-a terminat la Giotto dar pe fetele noastre se citea oboseala acumulata in cele 5 zile de tirg.Poze multe de la tirg gasiti pe blogul Assassinului si Moshului SF. O sa revin azi sau maine cu alte postari dar in limita timpului disponibil si a traficului infernal din Bucuresti.

Up date: Prezentari de carte gasiti si pe blogul lui Oliviu Craznic iar aici cistigatorul tombolei  de la editura Millennium Books impreuna cu Texarom.

posted by voicunike

You might also like

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *