Lansari

In sfirsit a sosit si ziua cea mare, ziua de simbata ,ziua lansarilor atit de asteptata. Am inceput ziua bine si-n forta si cu multe intilniri cu prieteni dragi, Liviu Radu Stefan&Cristina, Mugur sau Marian Truta plus alti cititori care sunt clienti fideli ai Millennium Books  sau ai blogului Fansf. Prima lansare a avut loc la Paralela 45 unde au vorbit despre cele doua piese de rezistenta Noaptea Lupului si Melcul pe Povarnis, Liviu si Maic. Desi au fost putini oameni la inceput prin prezentarea superba facuta celor doua carti cercul nostru la inceput mic s-a largit destul de consistent. Apoi cu toti ne-am mutat la standul Nautilus unde Mircea Oprita a prezentat noua carte a dinsului aparuta la editura Eagle, Calatorie in Capricia care poate fi gasita impreuna cu celelalte doua carti foarte faine Chestionar pentru doamne -Liviu Radu si Insula Pescarusilor-Mircea Liviu Goga plus  antologia Venus.Toata aceasta lansare a fost mai degraba o discutie intre prieteni cu   si despre sf, toate cele patru carti pot fi gasite pe Elefant.ro.

La ora doua standul gemea de atita lume strinsa in asteptarea lansarii in care editorul HNu a prezentat primul hardcover Millennium Books =ABATIA in varianta completa si originala, dar si celelalte trei noutati Premiile Hugo 1999, Adrenergic si Argonautica. Au vorbit la lansare Michael Haulica, Mircea Oprita si Dan Dobos cel care dealtfel a avut o misie nu deloc usoara cu autografele dupa lansare. Dupa lansare a urmat o adevarata nebunie in care nu am avut deloc momente de respiro, clientii si cititorii venind val dupa val, cu Dan dind autograf dupa autograf. Lume multa si dedicata cartilor , unii venind chiar de foarte departe in mod special pentru tirg.

Cea mai spectaculoasa lansare a fost cea ce la Paralela 45 unde Nina Munteanu si-a lansat cartea, Nina venind tocmai din Canada pentru acest eveniment, este un om extraordinar si formidabil , este plina de viata si debordeaza de veselie, fiti pe faza pentru ca vor urma sa apara si sefeurile scrise de ea.

Seara s-a incheiat la Giotto, acolo unde am fost nevoiti sa punem patru mese cap in cap pentru a incapea toti. Muzica in surdina, veselie , glume si voie buna, discutii despre carti si remembere despre autori mai vechi sau mai noi.

Astazi este ultima zi si ma cuprinde asa o tristete ca nu dureaza mai mult tirgul, chiar daca s-a instalat in noi o oboseala crunta parca ar mai fi trebuit sa mai fie, prea au zburat repede zilele astea.

Va asteptam astazi la stand la extragerea tombolei dar si pentru a pune mina pe ultimele exemplare din Abatia si noutati. Am incercat sa scurtez pe cit posibil aceasta postare ca sa ajungem in timp util la stand. Cu mai multe impresii despre tirg o sa revin zilele urmatoare dar si cu un nou concurs Leda plus alte citeva surprize.

Daca am omis pe cineva nu am facut-o cu intentie si il rog sa ma scuze.Poze multe veti gasi pe blogul ASSASSINULUI si MOSHULUI SF

See ya!

posted by voicunike

You might also like

Comments

  1. avatar
    leontin cupar says:

    vazut pozele. Incitatante, atmosfera , multa lume semn ca interesul pentru carte e inca viu si nevatamat. Nu dispare cartea in favoarea a internetului sau a altor inventii tehnologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: