Concurs LITERA: Dean Koontz

Scriitor aflat pe val , Koontz este unul din rarii autori carismatici care prin scrierile lui atinge tot ce este important pentru sufletul omului si matura cu o mina de fier toata aria literaturii- SF&F, mainstream, romance , aventura si thriller-suspans iar totul revine cititorului intr-o mixtura care nu poate fi catalogata decit delicioasa. Cu peste 60 de romane scrise si milioane de exemplare tiparite , tradus in peste 38 de tari Dean Koontz revine iar la noi in tara la editura LITERA cu doua romane care fac parte din acea categorie de carti pe care nu le poti lasa din mina pentru ca se citesc cu sufletul la gura.

Într-o după-amiază însorită de septembrie, Grady Adams, un fost militar de carieră singuratic, iese la plimbare cu ogarul său irlandez și întâlneşte o pereche de animale ciudate, care nu seamănă cu nimic din ceea ce a văzut vreodată. La câţiva kilometri distanță, medicul veterinar Camillia Rivers încearcă să descurce iţele unui mister care îi va aduce guvernul la uşă. Henry Rouvroy, un birocrat din Washington, își omoară fratele geamăn și se pregăteşte să-i preia identitatea, dar începe să se cufunde în tenebre… În Las Vegas, un expert în teoria haosului sondează limitele necunoscutului… Pe un teren de golf din Seattle, doi oameni pun la cale, cu sânge rece, o crimă… Pe o autostradă de pe malul mării, un vagabond marcat de trecutul său întunecat îşi împlineşte destinul… Vieţile unor străini converg în jurul unui mister undeva, în munţii înalţi din Colorado, iar echilibrul lumii începe să se clatine.

Dean Koontz îl poartă pe cititor dintr-un moment de cotitură al lumii într-altul, trecând peste bariera care desparte realitatea de mister, într-o călătorie cu sufletul la gură.

„Koontz este un maestru al intrigii şi al cuvintelor. ” USA Today

„Cărţile lui Koontz sunt întotdeauna captivante… Te țin cu sufletul la gură de la prima și până la ultima pagină.” Chicago Sun-Times

„Koontz se află la apogeul carierei. Bun povestitor şi romancier de idei deopotrivă, este unul dintre cei mai importanţi scriitori contemporani.” National Review

Nu mai am ce sa adaug la aceste cuvinte decit ca am inceput sa citesc cartea si nu am reusit sa o las din mina cu nici un chip, te prinde in mrejele ei si nu te mai lasa.Iar finalul, oh!  finalul este la limita imposibilului posibil, lovitura de teatru e prea putin spus! V-am facut curiosi ,nu-i asa?cititi cartea si va veti convinge!

Concursul care incepe astazi si are ca deadline ziua de vineri ora 20.00, are un cistigator prin tragere la sorti , cistigator care va cistiga aceasta carte daca va raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste ultima carte a lui Dean Koontz aparuta la editura LITERA?

UP DATE : Cistigatorul acestui concurs in urma tragerii la sorti este VMB.

Va urez succes!

posted by voicunike

You might also like

41 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *