Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Concurs NUANTE DE CENUSIU - Biblioteca lui Liviu

Imi place lumina dar si mai mult imi plac culorile asa ca pentru mine a fost realmente o surpriza placuta lectura acestei carti minunate si care mi-a ramas in minte si inima.Nu credeam vreodata ca un autor ma va cuprinde in mrejele scriiturii lui cum a facut-o JASPER FFORDE cu o carte mai mult decit EXCELENTA si cu lipici la inima =NUANTE DE CENUSIU.E bun ,al dracului de bun si asta se vede citind ,are un stil fluent care curge dar si te atrage,reuseste dintr-un lucru banal la prima vedere sa faca o intreaga actiune de suspans si iti patrunde in inima si nici nu stii cind incepi sa dai pagina dupa pagina.Aventurile si trairile eroilor cartii se lipesc de inima cititorului ca un lipici din ala de calitate.

Impreuna cu editura LITERA, blogul FANSF va propune un nou concurs prin care puteti cistiga un exemplar din aceasta carte superba

În lumea lui Eddie Russett, culoarea înseamnă destin. Odată testată, percepţia culorii le determină oamenilor locul în Cromatocraţie. Nimeni nu poate vedea preponderent decât o culoare şi nimeni nu ştie de ce –, dar sunt o mulţime de necunoscute apărute după Ceva Ce s-a Întâmplat, dezastrul care s-a abătut asupra omenirii şi care a fost urmat de deFaptizare şi de Retroziuni.

Ca pedeapsă pentru răzvrătirea împotriva birocraţiei Colectivei, Eddie – un Roşu, aşadar cu doar o treaptă deasupra Cenuşiilor, clasa muncitoare – este trimis să facă un recensământ al scaunelor în Carminul de Răsărit, în Hotarele Îndepărtate, un ţinut unde locuitorii au un mod aparte de a interpreta Regulamentul. Într-o lume în care întrebările şi cei care le adresează nu sunt văzuţi cu ochi buni, Eddie se îndrăgosteşte, se răzvrăteşte împotriva Prefectului, află un mare secret şi este înghiţit de un copac carnivor.

Nuanţe de cenuşiu este un roman provocator, sofisticat şi plin de substanţă.

Asta ar fi in sinopsisul dar cartea ,oh!, cartea este un adevarat deliciu literar.Dupa Stephen King asta este singurul autor care iti intra la inima atunci cind il citesti.

Daca in lumea noastra avem pentru schimb, cumparare sau vinzare monezi si bancnote iata si intrebarea concursului:

In lumea lui Eddie Russett care este „moneda” cea mai valoroasa? 

Cistigatorul va fi tras la sorti daca vor fi mai multe raspunsuri bune. Durata concursului este de astazi 15.06 pina pe  17.06.2011, ora 20.

Nu ratati  imensa ocazie de a citi o carte mai mult decit buna.

posted by voicunike

25 de comentarii la „Concurs NUANTE DE CENUSIU

  1. In aceasta distopie apartinand lui Jasper Fforde, in afara faptului ca fiecare om are stabilit un singur destin la nastere, societatea in care traieste Eddie Russett este guvernata de o multime de reguli. Printre acestea se numara si cea potrivit careia producerea de linguri este interzisa (pe cale de consecinta rezulta transformarea acestora in moneda de schimb).

  2. In afara de faptul ca fiecare om are un singur destin posibil, stabilit la nastere, societatea lui Russett este si una care slaveste mai presus de toate Staza. Idealul sau este ca nimic sa nu se schimbe niciodata, iar paznicii status-quo-ului sunt numerosi si emit neincetat reguli si regulamente. Cateva dintre ele: producerea de noi linguri este strict interzisa (de aici rezulta o remarcabila penurie de linguri si transformarea acestora in monede de schimb).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *