LOCKE LAMORA is alive!

Astazi pot spune ca sunt fericit,ceea ce as vrea sa vi se intample si voua.Astazi a aparut o carte indelung asteptata,dupa socotelile mele sunt aproape 6 ani.

 

Scott Lynch – Minciunile lui Locke Lamora

Se spune despre Ghimpele din Camorr că este un spadasin neîntrecut, un maestru într-ale hoției, o fantomã care poate trece prin ziduri. Jumătate din oamenii orașului sînt convinși că este avocatul celor săraci. Cealaltă jumătate crede că el nu este decî un mit stupid. Nici unii, nici ceilalți nu cunosc însă întregul adevăr.

Subirel și fără prea mare agilitate în mînuirea sabiei, Locke Lamora este, spre marea sa supărare, legendarul Ghimpe. Cu siguranță că nu a încurajat zvonurile cu privire la aventurile sale.

La fel de sigur este și că Locke fură de la cei bogați (de la cine altcineva ar merita să furi?), dar la săraci nu ajunge nici un sfanț.

Locke adună bani doar pentru el și pentru banda lui de Ticăloși Gentilomi.

Capricioasa și colorata lume subterană a vechiului oraș Camorr este căminul lor de cînd se știu. Dar acum un mister ucigător a început să terorizeze orașul și un război clandestin amenință să dezbine lumea subterană. Prinși într-un joc ucigaș, Locke și prietenii săi vor fi nevoiți să lupte pentru viața lor.

Enjoy!

posted by voicunike

You might also like

8 Comments

 1. avatar
  dreamingjewel says:

  La cum te ştiu eu pe tine, Nicule, o să-ţi placă la nebunie cartea asta. Băftosule! (Îmi aduc aminte cum am început-o eu într-o vineri şi sâmbătă am terminat-o, că n-am fost în stare să fac altceva).

  1. avatar
   fansf says:

   Radu- Astazi am primit cartea si deja m-am apucat de citit ! 🙂 Cu o mica(mare) mindrie tin sa te anunt ca am fost primul care a comandat cartea, comanda numarul 1, doar sunt fanul sf numarul 1!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: