Parfum de iubire nr. 4

Fara ca cineva sa intuiasca aceasta surpriza iata ca SRSFF dupa ce a lansat cu succes doua antologii-prima intitulata Alte Tarmuri,iar a doua Pangaia-lanseaza tinerilor si batrinilor scriitori deopotriva provocarea dealtfel dulce de-a scrie povestiri pentru o noua antologie intitulata Venus cu tematica iubirii,dragostei si a erosului plasate in universul mirific al SF&F.

Partea buna si frumoasa a lucrurilor este ca antologator va fi vestitul scriitor si editor DAN-SILVIU BOERESCU, cel care a mai editat citeva superbe antologii dintre care enumar ROMANIA SF 2001,Chef cu femei urite,Iubiri subversive,Don Quijote,prostituata si alte personaje,Plaja nudistilor,etc.


Asa ca nu ezitati si puneti mina pe condeie si bucurati-ne sufletul asa cum numai voi stiti sa o faceti doamnelor si domnilor scriitori indiferent de virsta ,iubirea este motorul nostru si ratiunea de a trai.

Textele vor avea dimensiunile de minimum 50.000 şi maximum 100.000 de caractere (spaţiile incluse). Data limită, până la care se pot trimite lucrările, este de 01.08.2011. Ele vor fi expediate pe adresa Societăţii Române de Science Fiction şi Fantasy (srsff@srsff.ro), sau pe adresa preşedintelui organizaţiei (danutungureanu@srsff.ro). Volumul „Venus” va vedea lumina tiparului în toamna acestui an şi va fi prezentat, cel mai probabil, ca de obicei, cu ocazia Târgului de Carte „Gaudeamus”.

Mai multe detalii gasiti aici pe siteul SRSFF.

La editura NEMIRA iata ca apare o carte care asa cum afirmam intr-o postare anterioara va face „victime” printre fanii sefisti de la noi

Nouă dintre noi au sosit aici. Arătăm ca voi. Vorbim ca voi. Trăim printre voi. Dar nu suntem ca voi. Putem face lucruri la care visaţi. Avem puteri pe care vi le doriţi. Suntem mai puternici şi mai rapizi decât orice aţi văzut vreodată. Suntem supereroii din filme şi din benzi desenate pe care-i veneraţi – dar suntem reali.Planul nostru a fost să ne maturizăm, să ne antrenăm, să fim puternici, să devenim unul şi să-i înfruntăm. Dar ei ne-au găsit şi ne-au luat-o înainte, au început să ne vâneze. Acum suntem cu toţii fugari. Ne petrecem vieţile în umbră, în locuri unde nu s-ar gândi nimeni să ne caute, amestecându-ne printre oameni. Am trăit printre voi fără s-o ştiţi.

Dar ei ştiu.

L-au prins pe Numărul Unu în Malaysia.

Pe Numărul Doi în Anglia.

Şi pe Numărul Trei în Kenya.

I-au ucis pe toţi.

Eu sunt Numărul Patru.

Eu sunt următorul.

posted by nicu

You might also like

14 Comments

 1. avatar
  crocodilu says:

  Ciudata coperta aia….daca, cartea e un SF, nu prea seamana cu restul colectiei Nautilus. Sau o sa apara in Suspans ? Deocamdata vad ca e trecuta la „In afara colectiilor”

 2. avatar
  Denisa says:

  Eu am auzit de el inca de anul trecut si tot asteptam. Trailerul pare interesant si povestea..nu mai zic..ce sa mai abia astept..cred ca asta e un film de vazut la IMAX

 3. avatar
  Marius says:

  Cartea I am number four pare interesanta si cred ca asa o sa fie si filmul. E o combinatie de SF cu actiune, are si o poveste si efecte speciale, adica nu e doar o tampenie d-aia fara fir in care conteaza doar efectele.

  1. avatar
   voicunike says:

   Mariuse de abia astept sa citesc cartea si apoi ma uit la film, asa am procedat si cu Recuperatorii, carte aparuta la Leda-filmul s-a numit Repo Men- si m-am felicitat singur.

 4. avatar
  Danutz says:

  Eu nu prea sunt fan al cititului, adica o sa merg la film ca pareinteresant si apoi daca ma impresioneaza o sa citesc si cartea

 5. avatar
  alexandru says:

  am auzit de carte de anul trecut dar nu stiam ca o sa apara film dupa ea…e mult mai comod asa.o sa ma duc sa-l vad la cinema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: