MULTI ANI FERICITI MICHAEL HAULICA

Pe 1 februarie  1955 vedea lumina zilei un mare om si scriitor,guru-l nostru Michael Haulica.Fondator al curentului  romanesc  „zaibar punk” publica in JSF o poveste extraordinara -Mufisti ,gofreni si noduri-o poveste cum numai un scritor daruit cu har o poate scrie,a publicat in diferite reviste ,a scos si carti ,povestile lui au fost tiparite in nenumarate antologii si volume de autor,tradus in mai multe limbi  si prezent in antologiile de afara,a fost si este redactor-sef , a fost si este totodata si cel mai bun cordonator de de colectii axate pe sefe si fictiune.Un CV impresionant pentru un om cum rar intilnesti si gasesti in viata, un prieten minunat si un om de-o rara modestie,fara el sefeul romanesc ar fi aratat altfel iar daca nu l-am fi avut in mod sigur l-am fi reinventat mereu si mereu. Desi intr-un volum publicat a incercat sa ne spuna ca nu este guru ,iata ca viata si faptele lui au demonstrat ca este,este omul care tacind si facind a sprijinit pe multi scriitori debutanti sa se afirme,prin articolele publicate de el a aratat fata sefeului romanesc si a spus lucrurilor pe nume  ca dovada fiind ca totul se indreapta spre bine urmind ca in aceasta vara sa apara la Nemira o antologie cu texte romanesti despre apocalipsa.

Nu cred ca mai este cazul sa insir date despre cariera lui Maic asa cum il alinta prietenii,bucuria mare este ca vom avea anul acesta trei carti scrise si una antologata de el,daca vor fi publicate toate trei sunt sigur ca putem declara ca anul 2010 va fi anul Mike Haulica,ii uram succes si suntem alaturi de el!

Din suflet si din inima iti uram LA MULTI ANI MAICULE! SA FII SANATOS SI MEREU VERDE! SA NE TRAIESTI CA TARE NE TREBUIESTI! SPOR IN TOATE si DISTRACTIE MAXIMA!

Pentru ca n-ii tare drag si speram ca o sa-i placa surpriza, iata un pictorial cu sarbatoritul!Fericit si plin de voie buna ! Un instantaneu prins la Giotto! Inca odata LA MULTI ANI MAICULE SI DISTRACTIE CIT CUPRINDE!Lansare mare la MillenniumPress! Maic prezentind noua antologie marca MP!

O carte care l-a contrazis! Fara Maic sefeul nu ar mai fi la fel!Alaturi de MDP la cea mai tare lansare Nemira!Lansarea anuntului oficial despre viitoarea antologie romaneasca la Nemira! Inca un vis realizat,felicitari MIKE!O carte pe care o asteptam cu nerabdare! Povestirile din ea sunt un adevarat regal!Eu si Maic aratindu-mi un fantasy nipon de la Leda!Maic ,un fan,un bear barbos si o scriitoare!Alaturi de celalalt maestru al literaturii sf Liviu, iar in dreapta un editor fericit!Pe vremuri  la o lansare de carte cu Zully!

Inca odata sa ne traiesti Maicule!  LA MULTI ANI! Si tot ce iti doresti sa se indeplineasca!

posted by voicunike

You might also like

13 Comments

  1. avatar
    A. Buzdugan says:

    La Multi Ani, Multi Prieteni, Multe Pahare, Multe Carti, Multe Idei, Multe Realizari, Multe Antologii, Multe Etc.! Si-nca 55!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: