Vesti bune pe frontul sf

Final Frontier este primul târg de carte SF & Fantasy organizat de bookblog.ro, în perioada 26 – 27 martie 2011, la Muzeul Tăranului Român, Sala Oaspeţi, Soseaua Kiseleff 3, Bucuresti. Nu este o gluma ci una din actiunile care ma bucura enorm de mult nu ratati sub nici un chip cei care aveti posibilitatea sa participati la cest minunat tirg. Una din surprizele anuntate va fi participarea lui  MIHAI LALU , de la tarabadejocuri.ro, cel care ne va introduce în lumea boardgames-urilor.

Pe lângă cărţi în limba română şi în limba engleză, veţi găsi la faţa locului şi eReadere încărcate cu cele mai îndrăgite titluri ale genului, în format digital. Astfel, le veţi putea testa şi decide singuri dacă avantajele acestor dispozitive electronice destinate lecturii se pot compara cu bucuria de a ţine în mână o carte şi de a o răsfoi.

Evenimentul nu se limitează la a fi un simplu loc din care poţi să cumperi cărţile dorite. Final Frontier va fi şi un prilej de socializare, de a afla informaţii şi de a învăţa lucruri noi. În spaţiul special amenajat pentru prezentări, editurile vor vorbi despre cele mai noi titluri din colecţiile SF & Fanatasy, iar invitaţii noştri speciali – cunoscuţi autori ai genului – vor purta un dialog pe teme SF & Fantasy cu cei prezenţi.În plus, artistul Octav Ungureanu va susţine pentru toţi cei interesaţi ateliere de benzi desenate.

Toate acestea sunt presărate cu diverse concursuri, iar la finalul târgului dacă aţi cumpărat cărţi sau alte poduse intraţi automat în tombola cu premii surpriză.

De la ELEFANT.RO primim doua oferte care mai de care mai tentanta

1. O excursie la Praga:  Elefant.ro oferă tuturor prietenilor săi șansa de a câștiga o excursie de două persoane la Praga. Se zboară cu avionul, se stă la hotel de trei stele și se vizitează tot ce are mai bun de oferit capitala Cehiei

Ce trebuie să faceți? E foarte simplu: premiul se acordă prin tragere la sorți și participă toți prietenii noștri de pe Facebook care au dat Like la pagina Elefantului.

Este și foarte important să le spuneți și prietenilor voștri despre concursul nostru, pentru că se încheie în momentul în care pagina noastră atinge 7500 de eleFani :)

Și mai e ceva: oferim tuturor blogerilor 30% reducere (suplimentar față de reducerile de pe site) la următoarea comandă dacă anunță concursul nostru pe blogul lor, folosind link la acest post.

Praga este una dintre cele mai vizitate capitale din Europa, cu peste 4,1 milioane de turiști anual. Popularitatea de care se bucură capitala Cehiei se datorează minunilor arhitecturale care s-au păstrat intacte în ciuda veacurilor și războaielor care au distrus atât de multe monumente în alte mari orașe europene.

2.Doua carti cumparate +una gratis=3 carti

Marele Ursu pregateste din birlogul lui aflat in coltul hartii  inca o surpriza sau surprize,tineti aproape ,a devenit prea imprevizibil 🙂 dar ne bucura cu carti una si una!

Iar de la RAO vine o carte indelung asteptata SCOTT LYNCH – THE LIES OF LOCKE LAMORA

Data aparitiei: aprilie -mai 2011

posted by nicu

You might also like

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *