Integrala PYGMALION 3

Si iata-ne la inceput de serie noua in colectia Cyborg ,prioritatile au fost imbunatatite iar ca noutate era publicarea autorilor romani.Dar sa vedem ce bunatati aveam sa citim in anii  „negri” in care tilurile sf  scadeau drastic ca aparitii si numar.

Numarul 21

Prima intilnire cu un mare autor  si cu o carte extraordinara.Marele titan al sefeului mondial,Leiber, ar trebui publicat integral in romaneste.A se citi fara doar si poate!

Numarul 22

Un Benford stralucitor cu o carte mai mult decit sf.Ideile si conceptele sunt interesante.

Numarul 23

Invingatorul Catalin Ionescu a cistigat pariul cu literatura sf romaneasca cu un roman uluitor care incita spiritul.

Numarul 24

Trubadurul SF numarul 1 mondial-Vance-ne poarta printr-o multitudine de lumi care mai de care atragatoare si misterioase.Romanul de fata constituie o lectura placuta si atragatoare.

Numarul 25

Unul din romanele totem din sf,Heinlein a fost in viitor si s-a intors inapoi sa ne povesteasca cea mai tare aventura a omeniri printre stele.Super recomandata aceasta carte!

Numarul 26

Un vis(de fapt cel mai negru cosmar al romanilor) transpus literar pe cale sa devina realitate.Un Bugariu dezlantuit si un roman super!

Numarul 27

Radu Pavel Gheo a reusit prin acest roman sa puna pe hirtie in acest roman uluitor  toata poezia si fiorul ascuns al sefeului romanesc.Superb!

Numarul 28

Pohl da lovitura iar cu acest roman halucinant despre conditia umana,implicatiile si consecintele transformarii intr-o alta specie decit cea umana fac deliciul cartii.Un scriitor  si un roman care nu mai are nevoie de nici o recomandare.

va urma cea mai tare parte din integrala ,fiti pregatiti si tineti-va bine!

You might also like

3 Comments

  1. avatar
    uglybadbear says:

    oribile coperte… iar tehnoredactarea era si mai sinistra 🙂 pina si „alte tarmuri” pare o publicatie ultraprofesionista pe linga mizeriile scoase de pygmalion. poate ar trebui precizat ca „radu gheo” a cerut retragerea de pe piata a tirajului, tocmai din aceste motive?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *