O carte pe zi 5

Iata ca vin cu cel mai tare roman SF publicat in 1999 la editura Dacia si republicat la editura Eagle Publishing House in 2010.Din punctul meu de vedere consider acest roman CARTEA ANULUI si a inceputului de mileniu.Un roman SF caracterizat printr-un singur cuvint: Magnific!

LIVIU RADU   TRIP-TIC

Nu pot spune decit ca este bestial si super de misto.

Iata si coperta aceluiasi roman aparut la Eagle Publishing House.

Incepind de azi  va provoc sa scrieti despre cartile pe care le pun la aceasta rubrica. Iar pentru Sagy:

Combinatia de aventura triviala, speculatia metafizica de un alt nivel, distantare ironica, joc lingvistic si textualist, iata formula irepetabila a unui SF de foarte buna calitate.

posted by voicunike

 

You might also like

4 Comments

 1. avatar
  Oliviu Craznic says:

  fara nici un dubiu – maestrul Liviu Radu stie cum sa faca cititorii fericiti. si nicu, nu mai stiu daca tie sau lui horia trebuie sa va multumesc pt aceasta carte – cartile primite cadou de la voi le-am pus toate la un loc, si nu mai stiu care e de la unul si care de la altul – dar oricum va multumesc amandurora!
  p.s. editura dacia facea treaba f buna – si seniorii imaginatiei pare sa faca la fel:)

 2. avatar
  uglybadbear says:

  nu, editura dacia nu facea treaba buna. copertele SUG. tiparul la fel. si nu si-au platit autorii. si nu m-au lasat sa decid la capitolul asta. asadar, chiar daca am reusit sa scot carti misto acolo, tot un capitol sumbru ramine…

  1. avatar
   Oliviu Craznic says:

   nasol – da punctul meu de vedere era determinat de faptul ca am citit de la ei carti super scrise de autori romani. nu stiam dedesubturile, iar calitatea am pus-o pe seama vremurilor.
   ei, e bine ca acum avem millennium – ne-am scos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: