Maria Nicolae- Dumitrescu

Cititorii mai „grizonati” de sf, care au avut ocazia sa citeasca „la orizont aceasta constelatie”, si-ar putea aminti de povestirea „Un copil iubea o floare”! Cei care au apucat sa citeasca si celebrul „Argonaut” si-ar putea aminti de „Sindromul amazonian”-Nr.8, sau de „Misiune esuata”-Nr.10. Cum am ajuns la aceste amintiri? Simplu! Intimplarea a facut sa ajunga in posesia mea un nou volum al scriitoarei{ si traducatoarei} Maria Nicolae- Dumitrescu. Se numeste „Tabloul”  si contine 12 povestiri scrise intr-o nota fantastica! Dupa cum spune chiar autoarea, fiecare povestire are la origine un visal ei.Nu sint in masura sa imi dau o parere specializata{ literar vorbind}, nici sa recenzez aceste povestiri, dar pot sa spun ca pentru mine au reprezentat o lectura placuta.

You might also like

6 Comments

  1. avatar
    bebe says:

    Daca dati clic pe poza o sa vedeti si ce e pe mushama. Data viitoare o sa pozez pe mobila mea Chip & Dale{ chipandeal}{Nu baietii aceia cu muschi!}. 😀

  2. avatar
    Darwin says:

    Its like you learn my thoughts! You seem to understand a lot approximately this, like you wrote the e book in it or something. I feel that you can do with some p.c. to drive the message home a bit, however instead of that, that is wonderful blog. A great read. I’ll definitely be back.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *