Semnal editorial 652: Noutăți sau în curs de apariție la Editura Crime Scene Press (XVIII) – St. James, Lehane, De La Motte & Nilsson

Publicat pe De Liviu Szoke

CARTEA DE FAȚĂ ESTE DISPONIBILĂ PENTRU PRECOMANDĂ, LA UN PREȚ SPECIAL (20% REDUCERE), PÂNĂ ÎN DATA DE 12 MAI. REDUCEREA GENERALĂ DE 40% SE APLICĂ DOAR PÂNĂ ÎN DATA DE 7 MAI.

Autoare bestseller New York Times

Claire Lake, Oregon. Shea Collins e recepționeră, dar noaptea lucrează la propriul ei blog despre true crime, numit Cartea Cazurilor Nerezolvate. Într-o zi se întâlnește cu Beth Greer, cea mai vestită criminală în serie din localitate.

De fapt, presupusă criminală în serie – deși toată lumea o consideră vinovată de uciderea a doi bărbați, Beth a fost achitată la procesul de acum patruzeci de ani.

Ceea ce pentru Shea începe ca o trufanda pentru blog se transformă într-o adevărată vânătoare în căutarea adevărului, care va răsturna toate convingerile din micul oraș. Dar cineva – sau ceva – vrea să apere cu orice preț secretele pe care le ascunde conacul familiei Greer. Chiar cu prețul unei alte crime.

„Un thriller paranormal care îți îngheață sângele… St. James ține suspansul la cote înalte.” – Publishers Weekly

„Un mister paranormal sinuos și plăcut pe care nu veți vrea să-l citiți singuri noaptea.” – Kirkus Reviews

„Simone St. James știe cum să te bântuie. Cartea Cazurilor Nerezolvate este St. James în cea mai bună formă, îmbinând trecutul și prezentul cu măiestrie într-o țesătură de mister din lumea reală și suspans supranatural.” – Jennifer McMahon

Aleasă de Amazon printre cele mai bune cărți ale anului 2023

Cel mai recent roman al autorului bestsellerelor Mystic River, Shutter Island, Gone, Baby, Gone

Boston, vara caniculară a lui 1974. Mary Pat Fennessy încearcă din greu să-și întrețină singură ce i-a mai rămas din familie. Femeia a locuit toată viața în cartierul Southie, enclava americanilor de origine irlandeză care se agață cu încăpățânare de tradiții vechi și se delimitează cu mândrie de ceilalți.

Într-o noapte Jules, fiica adolescentă a lui Mary Pat, rămâne afară până târziu și nu mai ajunge acasă. În aceeași seară, un tânăr de culoare e găsit mort, lovit de un metrou în circumstanțe misterioase.

Cele două întâmplări nu par să aibă vreo legătură între ele. Însă în căutarea disperată după fiica ei, Mary Pat începe să descopere lucruri de care ar fi fost mai bine să nu se atingă, punând întrebări care-l deranjează pe Marty Butler, șeful mafiei irlandeze.

Având drept fundal lunile caniculare și tumultuoase când procesul de desegregare al școlilor din oraș a explodat în fapte de violență, romanul de față este un thriller superb care prezintă infracționalitatea și puterea într-un mod brutal. O lucrare hipnotizantă și emoționantă.

„O lectură care te pune pe gânduri, te captivează, te înfurie și pe care nu o poți lăsa din mână.” – Stephen King

„Un thriller care te lasă cu gura căscată, cu acțiunea plasată în 1974, în Boston, în timpul desegregării din școli, având drept protagonistă o femeie extrem de tenace și imposibil de ignorat.” – Gillian Flynn

CARTEA DE FAȚĂ ESTE DISPONIBILĂ PENTRU PRECOMANDĂ, LA UN PREȚ SPECIAL (20% REDUCERE), PÂNĂ ÎN DATA DE 12 MAI. REDUCEREA GENERALĂ DE 40% SE APLICĂ DOAR PÂNĂ ÎN DATA DE 7 MAI.

Al doilea volum al seriei Crimele din Österlen

Drepturi vândute în 13 țări

Superba regiune Österlen din Suedia se desfată în soare de vară. Marele târg de antichități de la Degeberga e pe cale să înceapă.

Însă nici nu se deschid bine porțile că unul dintre cei mai de succes și, în același timp, rău-famați anticari e găsit ucis. Simpaticul și tipicarul Peter Vinston e silit să-și întrerupă concediul și să înceapă ancheta – spre disperarea lui Tove Esping, care crezuse că va ancheta singură primul ei caz.

Pe măsură ce se cufundă în lumea anticarilor, cei doi își dau seama că nu e o îndeletnicire așa pașnică pe cât pare. Jucătorii grei sunt în căutarea unor adevărate comori, obiecte pentru care ar fi în stare chiar să ucidă.

Un nou mister plin de umor care se desfășoară în ambianța minunată a „Provenței Suediei”, cu o panoplie de personaje captivante și excentrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *