În mai la Leda Edge: JURĂMINTE NEMILOASE, de Rebecca Ross, al doilea volum al seriei „Rivali divini”, traducere de Loredana Voicilă.

Precomandă acum cu 35% reducere și autograf* (*autocolant semnat, lipit pe prima pagină). Atenție: pe site avem două linkuri, unul pentru ediția cu autograf, și altul pentru ediția fără!
Două inimi. Două călătorii. Două alegeri. Un singur destin! Finalul uluitor al desăvârșitei povești romantice care a început în Rivali divini.
Au trecut două săptămâni de când Iris s-a întors de pe front, plină de răni și cu inima frântă, însă războiul este departe de a se fi încheiat.
Roman este dat dispărut, pierdut undeva, în spatele liniilor inamice, și incapabil să își amintească ceva despre trecutul său ori despre Iris. Animat de speranța că amintirile îi vor reveni, se apucă să scrie, însă, de data asta, pentru dușman.
Atunci când primește o scrisoare misterioasă pe sub ușa șifonierului, începe să corespondeze cu o persoană care îi pare misterioasă și familiară deopotrivă.
Relația care se înfiripă între cei doi devine tot mai profundă și, curând, cei doi se vor trezi gata să își riște inimile, dar și viitorul pentru a schimba cursul războiului.
Un roman fantasy plin de aventură, speranță, inimi frânte, dar și multă iubire!

„Continuarea plină de farmec a îndrăgitei povești romantice fantasy a lui Ross, Rivali divini, îi aruncă din nou pe jurnaliștii Roman și Iris în toiul unui război magic atunci când se deschide un nou și misterios canal de corespondență.” Waterstones

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *