Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
Semnal editorial 615: Nicholas Binge - Ascensiunea - Biblioteca lui Liviu

Semnal editorial 615: Nicholas Binge – Ascensiunea

Publicat pe De Liviu Szoke

EDITURA RAO lansează ASCENSIUNEA de Nicholas Binge 🏔️❄️⚡️

Un munte enorm acoperit de zăpadă a răsărit în mijlocul Oceanul Pacific. Nimeni nu știe când a apărut exact, cât de mare ar putea fi sau cum să‑i explice existența.

Când Harold Tunmore este contactat de o organizație secretă pentru a ajuta la investigație, nu are idee în ce se bagă în timp ce el și echipa pornesc spre vârf.

Cu cât echipa lui Harold urcă mai sus, cu atât lucrurile au mai puțin sens. Timpul se scurge diferit, transformând minutele în ore și orele în zile. În frigul năprasnic de la cele mai înalte altitudini, membrele alpiniștilor amorțesc și amintirile din viața lor înainte ca muntele să apară încep să se estompeze.

Ce mister se ascunde îndărătul muntelui și unde îi va purta ascensiunea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *