Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Club de carte Paladin #53: Richard Morgan - Takeshi sum - Biblioteca lui Liviu

Club de carte Paladin #53: Richard Morgan – Takeshi sum

Publicat pe De Liviu Szoke

Pe 26 ianuarie discutăm online despre volumul „Takeshi Sum” de Richard Morgan (traducere din limba engleză de Petru Iamandi), apărută la Editura Paladin în 2023.
Vineri, 26 ianuarie, Liviu Szoke, moderatorul clubului nostru de lectură, vă așteaptă la o discuție online despre cartea „Takeshi Sum”.
Pentru a participa:
– trimiteți un mesaj privat pe pagina de Facebook Editura Paladin. Vom stabili acolo pașii următori.
– data limită pentru înscriere este 25 ianuarie (inclusiv).
– locuri disponibile: 15
Sinopsis „Takeshi Sum”:
Una dintre rețetele de succes ale unei tiranii este să ştie când și cum să le dea supuşilor iluzia de libertate.
Moartea nu mai este de neglijat, atunci când ai de înfruntat consecinţele eternității. Și ale propriilor tale acţiuni. Pornit într-o misiune personală de răzbunare, mercenarul interstelar Takeshi Kovacs ajunge prins în rivalitățile politice ale mai multor facțiuni. Iar atunci când o versiune mai tânără a sa este clonată pentru a-l elimina pe cel din prezent, confruntarea capătă proporții planetare. Într-o luptă a trecutului cu prezentul, viitorul pare incert.
Volumul e disponibil pe site: https://www.editura-paladin.ro/info/carte/carbon-modificat-3-takeshi-sum

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *