Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Semnal editorial 591: T.J. Newman - Drowning. În adâncul oceanului, la Bookzone - Biblioteca lui Liviu

Semnal editorial 591: T.J. Newman – Drowning. În adâncul oceanului, la Bookzone

Publicat pe De Liviu Szoke

⭐ BESTSELLER NEW YORK TIMES

⭐ În curând, o producţie cinematografică semnată de Warner Brothers Pictures

⭐ Recomandată de Good Morning America

⭐ Recomandată de Clubul de carte USA Today

⭐ „Primul thriller excepţional al anului 2023″ – James Patterson

 

Pune-ţi centura de siguranţă şi avântă-te într-o poveste care te va face să uiţi să respiri.

La şase minute după decolare, Zborul 1421 se prăbuşeşte în Oceanul Pacific. Câţiva călători – printre care se află un inginer lucid şi plin de iniţiativă şi fetiţa lui, un cuplu în vârstă care şi-a serbat a 55-a aniversare a nunţii, o barista excentrică, o asistentă medicală inimoasă, un proaspăt mire şi o copilă de opt ani neînsoţită – au inspiraţia să închidă uşile înainte ca motorul care arde şi scurgerile de combustibil să ducă la un incendiu devastator.

Avionul se scufundă în adâncul oceanului. Eroii noştri mai au oxigen doar pentru câteva ore. Ore în care trecem, alături de ei, prin clipe minunate de comuniune şi prietenie și momente de criză acută.

Singura lor şansă e în mâinile echipei de salvare. Aceasta e condusă de cineva cu care Will, inginerul, are o istorie tumultuoasă…

„E un thriller autentic, unul pe care cititorii îl vor termina dintr-o singură lectură. Înzestrat cu un suspans necruţător, care va rămâne garantat în mintea cititorului mult după ce va întoarce ultima pagină. Cititorii vor descoperi repede că nici un personaj din această carte nu e în siguranţă. Experienţele pasagerilor prind viaţă cu o intensitate viscerală.” – The Washington Post

Recenzii

„Drowning. În adâncul oceanului e printre cele mai răvăşitoare experienţe pe care le-am avut în timpul unei lecturi. Povestea e copleşitoare şi convingătoare, plină de răsturnări de situaţie şi momente pline de adrenalină. S-ar putea să nu mai văd călătoriile cu avionul cu aceiaşi ochi niciodată. Personajele sunt bine construite şi familiare.” – That Happy Reader

„Cititorul nu poate întoarce privirea. Ritmul e zdrobitor, suspansul e electrizant, drama personajelor e copleşitoare.” – Los Angeles Times

„T. J. Newman revine cu un nou blockbuster, dovedind că Falling, debutul ei răvăşitor, nu a fost o întâmplare, ci doar începutul unei cariere îndelungate, excepţionale. Drowning este cartea despre care va vorbi toată lumea în 2023. Fiecare pagină e încărcată de o multitudine de emoţii – de la groază la claustrofobie – şi toate sunt palpabile şi reale, creând o experienţă care, sincer, nu se compară cu nimic din ce se publică în zilele noastre.” – The Real Book Spy

„Uimitor, emoționant și de neuitat. Se citește precum Apollo 13 sub apă.” – Don Winslow, scriitor.

Drowning e primul thriller excepţional al lui 2023. E autentic. Prezintă cel puţin o duzină de situaţii limită valabile şi o duzină de personaje captivante cu care nu ai cum să nu ţii. T. J. Newman are tot ce-i trebuie. Şi ceva în plus.” – James Patterson.

„Un tur de forţă năucitor de viu. Captivant. Şocant. Sfâşietor. Nu vei putea respira până la ultima pagină.” – Brad Thor, scriitor.

Drowning e o combinaţie între The Poseidon Adventure şi The Martian. E încă un thriller imposibil de lăsat din mână, care te va ţine pe marginea scaunului.” – Adrian McKinty, scriitor

T.J. Newman este un magician al cuvintelor, aduce la viata povesti captivante si idei provocatoare. T.J. Newman are propria viziune si creativitate unica, pe care o transpune in operele sale. Fie ca este vorba despre un roman epic, o colectie de povestiri sau o carte de poezie,T.J. Newman ne surprinde si ne incanta cu fiecare pagina.

Unul dintre cele mai memorabile lucrari ale autorului T.J. Newman este Falling, o capodopera care a captivat inimile cititorilor de-a lungul anilor. Aceasta carte impresionanta ne introduce intr-o lume plina de aventura, emotie si intelepciune. Fiecare personaj este atent conturat, fiecare detaliu este meticulos infatisat, iar fiecare pagina ne lasa in suspans si nerabdare de a afla ce se va intampla in continuare.

Ca si in cazul altor autori talentati, procesul creativ autorului T.J. Newman a fost unul plin de munca asidua si pasiune. T.J. Newman a petrecut ore intregi in fata tastaturii sau a paginilor albe, in cautarea cuvintelor perfecte care sa transmita emotiile, atmosfera si profunzimea povestii sale. Fiecare fraza a fost modelata cu grija, fiecare dialog a fost intesat cu replici memorabile si fiecare descriere a fost pictata cu o maiestrie desavarsita.

In momentul in care T.J. Newman a publicat Falling, lumea literara a fost cucerita de valul de entuziasm si admiratie. Criticii au laudat originalitatea stilului sau de scriere, profunzimea personajelor si mesajul puternic pe care l-a transmis cititorilor. Nu a fost nevoie de mult timp pentru ca Falling sa devina un bestseller international si sa ajunga pe lista celor mai bine vandute carti ale anului.

Impactul autorului T.J. Newman si al cartii sale nu se limiteaza doar la succesul comercial. Mesajul universal din Falling a atins inimile cititorilor de pe tot globul.

Asadar, daca ti-a placut cartea Falling, atunci iti recomandam si aceste titluri scrise de catre T.J. Newman: Drowning .

Intr-o lume in continua schimbare, autorii de carti au jucat intotdeauna un rol crucial in transmiterea ideilor si a valorilor societatii. Prin intermediul scrierilor lor, acesti autori ne-au provocat sa reflectam asupra problemelor actuale, sa ne confruntam cu provocari si sa ne deschidem mintea catre perspective noi.

Pe langa capacitatea lor de a ne captiva cu povesti remarcabile, autorii de carti au si responsabilitatea de a aduce in prim-plan subiecte importante si de a stimula dialogul social. Prin abordarea unor teme precum justitia sociala, inegalitatea, libertatea sau mediu, ei pot schimba perceptiile si pot contribui la crearea unei lumi mai bune.

Nu putem uita nici de relatia speciala dintre autor si cititor. Cartile devin prieteni de incredere si confidenti, oferindu-ne confort, inspiratie si evadare din cotidian. Prin intermediul cartilor, autorii pot ajunge la sufletele noastre si pot crea conexiuni puternice care depasesc granitele timpului si spatiului.

Fragment din carte

În partea din spate a avionului, un fragment de motor s-a izbit de o fereastră, ciobind stratul exterior al geamului. Copilul neînsoțit a țipat și s-a întors spre Ed Vernon, care stătea pe strapontina sa. Ochii căprui închis ai fetiței au devenit lucioși. Cu buza de jos tremurând, fetița a clipit și două lacrimi mari i s-au rostogolit pe obraji.

Ed a aruncat o privire spre șnurul de la gâtul ei. Pe materialul din care era făcut erau imprimate cuvintele PASAGER MINOR. Datele ei personale erau scrise de mână pe cartonașul din suportul de plastic transparent. Maia Taylor. Opt ani. Datele de contact ale tutorelui ei care o aștepta la destinație. Și semnătura lui Ed, care își asumase răspunderea pentru ea.

Maia și-a șters fața cu mâneca. Biluțele de plastic roz aprins cu care erau prinse codițele ei se legănau din cauza turbulențelor.

– O să murim? l-a întrebat ea.

  • Format: 130×200
  • Număr pagini: 352
  • Editura: Bookzone
  • Autor: T.J. Newman
  • Anul publicării: 2023
  • ISBN: 9786303051291

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *