Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Crux Publishing vă invită la evenimentul Identități și roluri feminine în lumi Fantasy contemporane, la Bookfest 2023 - Biblioteca lui Liviu

Crux Publishing vă invită la evenimentul Identități și roluri feminine în lumi Fantasy contemporane, la Bookfest 2023

Publicat pe De Liviu Szoke

Editura Crux Publishing vă invită la evenimentul Identități și roluri feminine în lumi Fantasy contemporane, organizat în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest (Romexpo, 24-28 mai). Alături de noi vor fi domnul Alexandru Mironov – unul dintre cele mai importante nume în science-fictionul românesc – și domnul Alexandru Lamba – scriitor, editor. Moderatoarea evenimentului este Iulia Dromereschi, traducătoare și jurnalistă culturală.

Vă dăm întâlnire sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 16.00, la standul editurii Crux Publishing (A 17, vis-a-vis de standul editurii Herald), pentru a ne bucura de aventuri palpitante, universuri Fantasy neobișnuite și personaje feminine capabile să schimbe lumea.

Romanul Epic Fantasy Zorii războiului este ultimul volum al mini-seriei Stăpânul umbrelor, de Ana-Maria Negrilă. Continuând intriga romanului Trezirea, volumul Zorii războiului încheie seria Stăpânul umbrelor, aducând împreună toate personajele îndrăgite din primul volum, într-o confruntare pe viață și pe moarte cu Umbrele care amenință să distrugă lumea. Palpitant, plin de răsturnări de situaţie și mereu surprinzător, volumul reprezintă nota finală a unei simfonii grandioase, trăgând astfel cortina peste un multivers uluitor și o istorie post-umană excepțională în profunzimea ei.

Domnul Alexandru Mironov va prezenta romanul Zorii războiului în ansamblul duologiei Stăpânul umbrelor și a importanţei acesteia pentru literatura Fantasy contemporană.

Romanul Dark Fantasy Puțină speranță este volumul final al mini-seriei În cercul fiarei, de Cezarina Anghilac, și închide cercul narativ început de autoare în romanul Promisiuni de sânge, dezvăluind o lume isteț și atent construită, populată de personaje memorabile.

Scriitorul Alexandru Lamba va prezenta romanul Puțină speranţă în ansamblul duologiei În cercul fiarei, punând accent pe originalitatea lumii și a personajului feminin principal create de Cezarina Anghilac.

După lansări, traducătoarea și jurnalista culturală Iulia Dromereschi va modera o sesiune de discuţii cu autoarele, publicul, invitații și directoarea editurii Crux Publishing – Andreea Sterea – despre personajele feminine din seriile Stăpânul umbrelor și În cercul fiarei, rolurile acestora, destinele lor și felul în care ele transformă lumile în care evoluează.

Așadar, dacă vreți să aflați mai multe despre volumele Stăpânul umbrelor – Zorii războiului (Ana-Maria Negrilă), și  În cercul fiarei – Promisiuni de sânge (Cezarina Anghilac), dar și despre regina Sedara, demonul Ellore, fiara Slievi sau urmina Vistri, vă așteptăm la standul editurii sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 16.00.

Editura Crux Publishing pregătește și câteva surprize pentru toți cititorii mari și mici. În perioada târgului (24-28 mai), la standul nostru veți găsi reduceri de preț la cele mai noi titluri și serii de autor. În plus, toți copiii (cu vârsta de până în 18 ani) primesc reduceri suplimentare la orice titlu din colecția Fantasy.

Ne revedem așadar la Romexpo, în cadrul târgului de carte Bookfest 2023, la standul editurii Crux Publishing, începând cu ora 16.00, pentru a ne bucura de literatură fantastic de bună și un eveniment literar care va face deliciul cititorilor.

Nu uitați că volumul În cercul fiarei – Puțină speranță de Cezarina Anghilac este disponibil pentru precomenzi cu reducere și autograf până pe 28 mai, inclusiv.

Pentru mai multe informații:

Website: www.cruxed.ro

Email: contact@cruxed.ro

Facebook: Crux Publishing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *