O mulțime de cărți noi pentru copii în curând în librării

Un început de primăvară bogat în apariții noi pentru copii de la Editura Pandora M, în îndrăgitele colecții PanDA și LITERATI.

Scriitorul și ilustratorul Mauri Kunnas vă invită într-o aventură pe mare, Ahoi pirați! alături de cei mai temuți pirați, care, deși sunt din cale-afară de înfricoșători, vă vor face fără îndoială să râdeți.

Pentru cei care vor să citească o carte care CHIAR nu vrea să fie citită atunci lectura perfectă va fi  Cartea care chiar nu voia să fie citită de David Sundin. O poveste ilustrată, plină de viață, pisicoasă și absolut magică.

Iar pentru micii curajoși o poveste despre puterea vindecătoare a prieteniei – Ba nu mi-e frică, ţie ţi-e frică! de scriitorul și actorul de comedie Seth Meyers.

Poveștile din seria Kitty nu e o pisică explorează teme ca: bunăstarea animalelor, conservarea mediului nostru natural, loialitatea, curajul, bunătatea și prietenia. În cărțile lui Jess Black se împletesc umorul și acțiunea iar cea mai recentă carte din serie – Kitty nu e o pisică. Gata de băiță? nu face excepție.

Théo și Léa se ceartă de Thierry Robberecht este o poveste simplă și eficientă, cu ilustrații în culori calde, pe tema clasicilor dispute dintre frați. Un mod perfect de a reflecta la „cum să înveți să împarți pentru a te bucura de joaca împreună cu frații sau surorile tale”.

Orice copil care a experimentat moartea cuiva drag va găsi mângâiere în povestea blândă despre dragoste, pierdere și acceptare din Vino înapoi, bunico de Sue Limb.

Cu invenții trăsnite, șosete dispărute, ființe pe jumătate oameni, pe jumătate broaște, Doctorul Proctor și sfârșitul lumii… este, poate, cea mai explozivă aventură de până acum. O carte plină de aventuri, în care Jo Nesbø depășește limitele realității și dă viață unor ființe stranii, o lume parcă izvorâtă din Vrăjitoarele lui Roald Dahl.

Ariciul şi Iepuraşul, personajele fermecătoare create de scriitorul Paul Stewart şi ilustratorul Chris Riddell au câştigat deja inimile copiilor din România așa că reeditarea lor va fi primită cu siguranță cu entuziasm de noile generații de cititori.

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: